2777
2789

من و شوهرم خیلی با هم بحث داریم بعلاوه شوهرم دست بزن و فحاشی هم داره...دخترم که یازده ماهشه قبلنا متوجه نمیشد اما جدیدا وقتی شوهرم داد میزنه می‌ترسه و گریه میکنه و خیلی حساس شده 😭😭😭تاحالا چندبار ازش قول گرفتم که دیگه فحاشی و دست بزن نداشته باشه اما هر بار فقط چهار روز سر حرفش میمونه..آخرین بارم همین امشب کلی داد زد و موهامو کشید ، منم بخاطر بچم چیزی نگفتم چون دوباره ترسیده بود و گریه میکرد 🥺🥺من نمیخوام بچم تو این خونه ی متشنج عصبی بشه برای همین گفتم تو دیگه حنات رنگی نداره از این به بعد من و تو فقط همخونه هستیم و قهر..اینجوری شاید خودم اذیت بشم ولی حداقل بچم هرروز هرروز دعوا نمیبینه و تو روحیش اثر نداره . (یعنی دیگه اصلا باهم حرف نمی‌زنیم که به دعوا ختم بشه ) بچه ها ناگفته نمونه من شرایط جدایی ندارم

بنظرتون پیشنهادم درست بوده ؟؟

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم رفتار درست چیه فقط خواستم بگم‌از عمق وجودم‌درکت میکنم‌دقیقا همسرمنم اینطوریه همیشه قول میده ولی میزنه زیرش همیشه هم قسم میخوره من بدم من دنبال دعوام مقصر ۱۰۰درصدمنم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀

هم خونه هم باشی بازم دعوا میشه اساسی فکر کن... برو پیش مشاور و ب خاطر بچت تحمل کن گناه داره..

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

همش دنبال بحث و دعواست همین امشب که موهامو کشید .چون من سرما خوردم و بدن درد دارم برای همین تا بچم خوابید منم یکم باهاش خوابیدم بعد که بیدار شدم شروع کرد به گیر دادن که چرا بی‌حالی به جهنم که مریض شدی مگه من مریضی کردم.. کلی سر بچم داد زد   

تواونو به مرز جنون نرسون اون که عقل نداره تو که داری باهاش بحث نکن . اینو بدون اون هیچ وقت ادم نمیش ...

آخه من که کاریش ندارم 

اون انگار دیوونست هرچند روز یبار دعوا راه میندازه 

نمیدونم رفتار درست چیه فقط خواستم بگم‌از عمق وجودم‌درکت میکنم‌دقیقا همسرمنم اینطوریه همیشه قول میده ...

خیلی سخته

میترسم بی محلی کنی بیشتر حرص بخوره و جارو جنجال ب پا کنه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

به نظرمن اگه با این کار اروم‌میشی خوبه ولی اگه همش فکرت درگیر شوهزته که چه برخوردی باهاش داشته باشی اعصابت خوردمیشه نکن این کارو به خدا توکل کن ازامتمزمان کمک بگیر خورش مشکلتو حل میکنه شک نکن