2777
2789
عنوان

انتظاراتتون از زنداداش چیه؟

331 بازدید | 19 پست

مثلا دوست دارید زن داداشتون ک هنوز نامزدن ، چه کارایی بکنن و یا نکنن 

( تورو خدا نگید ک‌ مثلا داداشمو خوشبخت کنه هیچی نمیخوایم )

منظورم ااینه ک چند وقت به چندوقت زنگ بزنه مادرتون یا خودتون؟ از شهرش سوغاتی بیاره؟

کلا چکار کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی واقعا نخواستیم 

اینکه با هم خوب هستن خیلی خوشحال کننده س

من و زن داداشم هم مثل خواهریم.زیاد بهم هدیه میده .منم از روی صمیم دل براش چیزی میخرم.کلا انگار عروس مون نیست .خواهر نداشتمه.

ولی هیچ وقت انتظار ازش ندارم.همه کارهاش را محبتی دیدم که دلش خواسته بکنه

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .

من دوست دارم باهام مثل خواهر خودش صمیمی و راحت باشه . با مامانم هم مثل مامان خودش .... خیلی تلاش می کنیم بهش نزدیک شیم چون فقط یه برادر دارم که برامون خیلی عزیزه ... اما هرکاری می کنیم بازم باهامون مثل خانواده ی شوهر رفتار میکنه 

الان مثلا ما دوست داشته باشیم خانوم داداشمون این کارها رو انجام میده؟

نه عزیزجان

بستگی به رفتارتون با خانوم برادرتون داره 

از هر دست بدی از همون دست پس میگیرین

هر جور میخواهید باهاتون رفتار بشه باهاش رفتار کنید

خلص و تمت👌

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين
الان مثلا ما دوست داشته باشیم خانوم داداشمون این کارها رو انجام میده؟ نه عزیزجان بستگی به رفتارتون ...

من قراره زنداداشه بشم‌

😁😁😁

میخواستم بدونم چکار کنم ک خوب باشه تو نامزدی

۱۸ سال هست زن داداش دارم به خدا هیچ انتظاری ندارم فقط عاقبت بخیر و شاد زندگی کردن تو زندگیهاشون کافیه برام

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️