2777
2789
عنوان

انتظاراتتون از زنداداش چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 19 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب عنوان یه خواهر شوهر دوست دارم ب مادرم احترام بذاره . 

من زن داداشم خیلی با مامان یکی ب دو می‌کنه با اینک سکوت میکنم و دخالت نمیکنم ولی خفه میشم 

یکی هم اینک توقعات بیجا ازما نداشته باشه . هیچ وقت قرار نیست مثل یه خواهر بشیم 

خداروشکرداداش ندارم اگ داشتم وزن داشت مامانم اینقد بهش می‌رسید هرچی واس من و آبجیم بخره واس اون باید میخرید اون موقع دعوا و گیسوگیس کشی بود

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

مهم احترام گذاشتن به دیگرانه که نشون دهنده ی شخصیت فرده...حالا فرقی نمیکنه طرف مقابلت مامانت باشه یامادرشوهرت

درمقابل بزرگترها صبوری کن و احترامشون رو حفظ کن.حتما به همسرت هم احترام بذار چه توی جمع چه تنها.اون وقت اونم برات ارزش قائل میشه

از زنداداشم جز دوست داشتن داداشم انتظاری ندارم...خدا روشکر زنداداشهام ماه هستن و واقعا داداشهامو دوست دارن.....داداشهام هم هرکاری براشون بکنن بازم کمه اینقدر که خوبن.مثل خواهریم

خدایا بی نهایت شکرت