2777
2789

فقططط به خاطر این سوال کاربری ایجاد کردم. هیچ جا جوابی پیدا نکردم. من تا حالا موهامو رنگ نکردم. سفید هم نشده فقط میخوام یه بار امتحان کنم. بعد سرچ کردم واسه هایلایت نوشته بود مثل بقیه مدلای مو رنگ کردن که دکلره دارن باعث آسیب جدی به مو میشه. ولی من فقط میخوام یه قسمتایی از موهام رنگ بشه یه حالتی که بیس اصلی رنگ موی خودم باشه بعد وسطاش یه رنگ دیگه اضافه بشه، خیلی به ریشه هم نزدیک نشه. اینم یعنی آسیب شدید وارد میکنه؟ آخه موهام طبیعیه دلم نمیخواد اگه خیلی آسیب زنه الکی رنگ کنم ولی خب دلمم یه تغییر میخواد😭

در جستجوی اینکه چجوری باید زندگی کرد...

نه اینجوری آسیب نمی بینه من قبلا انجام دادم

لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون می‌باره عطر آزادی/پر می‌شه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینه‌ها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهای من ک کلا با دکلره داغون شدن. دیگ تصمیم دارم رنگ نکنم همون طبیعی خیلی بهتره بنظرم البته هرکسی سلیقه ای داره و جنس موها هم با هم فرق دارن باز خودت میدونی

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…🖤🌱

حالا چرا گریه میکنی؟😐😐😐😐

دکلره موهارو خشک میکنه اگر حساسی نذار یا بدون دکلره بذار

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

خوب این اسیب رو همون ساقه مو میخوره

اگر پیش یه ارایشگاه خوب برید کمتر اسیب می بینه موهاتون

ولی بدون اسیب نیست

ولی بازم تیکه ای دکلره کردن بهتره تا کل موها یا حجم زیادی از موهارو دکلره کنید

فکر کنم اغلب خانم ها ذهنشون با این موصوع درگیر بوده و در نهایت تمایل به تنوع باعث قبولش شده