2777
2789
عنوان

چرا من خاطرات بد یادم نمیره😞

432 بازدید | 25 پست

سلام

یه مشکلی ک دارم و خیلیییی آزارم میده و تقریبا کل زندگیمو مختل کرده اینه که کسی که با کاراش و حرفاش آزارم داده رو یادم نمیره و مدااااااام ب گذشته فکر میکنم با اینکه ورزش میکنم   از نظر خودم مفید زندگی میکنم و نباید این افکار بیاد سراغم اما میاد 

تو زندگیم با همسرم مشکلی ندارم اما همش خاطرات بد گذشته رو مرور میکنم اینکه اگه مجردی مامان بابام اذیت کردن یا اگه موقع ازدواج خانواده پدرشوهرم اذیت کردن و هم کمک نکردن و خیلیییی حرفا و کارای دیگه 

الان طوریه که روابطمون کاملا اوکیه و احترام خونواده هامونو دارم ولی این وسط خودم دارم عذاب میکشم چیکارکنم رها شم ازین افکار توروخدا راه حل بدید خیلی ب بن بست خوردم …

گذشته ای که بد بوده دیگه ارزش نداره بهش فکر کنی و اینده اتم خراب کنی مگه چقد زنده میمونی که غصه بخوری ؟ 

بهش فکر نکن به چیزای بهتری فکر کن

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گذشته تموم شده رفته هراتفاقیم افتاده توش دیگ قابل ویرایش نیس اینو باید قبول کنی و تا وقتی در مقابل فهمیدنش مقاومت میکنی و حرص میخوری متاسفم چیزی درست نمیشه 

آیندتو بساز و تو حال زندگی کن 

گذشته ای که بد بوده دیگه ارزش نداره بهش فکر کنی و اینده اتم خراب کنی مگه چقد زنده میمونی که غصه بخور ...

همه ی این حرفارو ی زمانی خودم ب بقیه مشاوره میدادم اما انگار خودمم بریدم واقعا 

تمام آدمایی که باعث این حالتن رو ببخش

حتی خودتم ببخش

سخته ولی اگه آرامش میخوای راهش همینه

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

گذشته تموم شده رفته هراتفاقیم افتاده توش دیگ قابل ویرایش نیس اینو باید قبول کنی و تا وقتی در مقابل ف ...

امیدی برام نمونده ک به آینده فکر کنم 

همش ب این فکر میکنم خب آینده چی میخواد باشه اینهمه تلاش کردم چیشد 

امیدی برام نمونده ک به آینده فکر کنم  همش ب این فکر میکنم خب آینده چی میخواد باشه اینهمه تلاش ...

گذشته چی ؟ 

میتونی برگردی بهش ؟ قطعا ن 

با فکر خودتو نابود نکن غرق شدن تو اینده ای ک میتونی تغییرش بدی و بسازیش و نسبت بهش عشق داشته باشی خیلی قشنگ تر از غرق شدن تو گذشته ایه ک دیگ نمیتونی برگردی بهش

گذشته چی ؟  میتونی برگردی بهش ؟ قطعا ن  با فکر خودتو نابود نکن غرق شدن تو اینده ای ک میت ...

راستشو بخوای با این حجم از گرااااااانی و تورم هیچ امنیتی حس نمیکنم حتی فکر کردن ب بچه دار شدن هم اونم چندین سال آینده برام کابوس شده حس میکنم همش باید بدووووویی دنبال اینکه برسی ب خوشبختی 

راستشو بخوای با این حجم از گرااااااانی و تورم هیچ امنیتی حس نمیکنم حتی فکر کردن ب بچه دار شدن هم اون ...

رسیدن ب ارامش سختی کشیدن داره 

همینطوری مفتکی نیس ک یه جاهایی اذیت میشی درست ولی نتجیش قشنگه