2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه مراحلش ودقیق بگیدواینکه راه سختی هست؟

اول واردش میشی میری مشاورژنتیک بعد اکی بود میری اقا میره ازمایش ودکتر مردان شماهم زنان بعد عکس رنگی وپاپ اسمیر وسونو میدی مشکلی نبود دارومیده میگه روز اول تا ۳پریود بیا اون موقه میری داروهاتو شروع میکنه اگع مشکلی نبود داروهابرا رشد تخمک واکثرا امپول تقریبا بین روز ۱۰تا ۱۵ میری تخمک کشی بابیهاشی انحام میشه یکی دوروز درد دلری بعد دوروزم بهت میگن چندتا جنین داری اگه هایپرنشدی ودکترم قبول کنه ۵ روز بعد انتقال میدی اگه ن که میمونه ۲ماه دیگه البته یه هزینه فریزم میدی بعدش میری توسیکل انتقال دارومیده ۲یا سه بارم میری سونو ذخامت اندومتروچک میکنه خوب بود میری از طریق واژن انتقال میدی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
تهرانه؟من اراک دارم‌میرم اول کارم ولی استرسشو دارم بچه داری یا بچه اولته؟

بله عزیزم سعی کن جایی بری که ارزش داشته باشه دکتراش خوب باشن من بچه دومه

اول واردش میشی میری مشاورژنتیک بعد اکی بود میری اقا میره ازمایش ودکتر مردان شماهم زنان بعد عکس رنگی ...

استراحت بعدازانتقال خیلی سخته ؟

من نمیخام کسی بفهمه انجام دادم میترسم برااستراحت اطرافیان متوجه بشن آخه طبقه بالای پدرشوهرهستم

اول واردش میشی میری مشاورژنتیک بعد اکی بود میری اقا میره ازمایش ودکتر مردان شماهم زنان بعد عکس رنگی ...

هایپر چیه؟رژیم غذایی یا داروی خاصی،قبل شروع مراحل لازمه؟

استراحت بعدازانتقال خیلی سخته ؟ من نمیخام کسی بفهمه انجام دادم میترسم برااستراحت اطرافیان متوجه بشن ...

من اصلا استراحت نداشتم فقط دراز نشست نرفتم واگرنه غذاهام پرادویه اینا بود کارامم خودم کردم

استراحت بعدازانتقال خیلی سخته ؟ من نمیخام کسی بفهمه انجام دادم میترسم برااستراحت اطرافیان متوجه بشن ...

فقط پله زیاد بالاپایین نرو

سوالای منم جواب میدی رژیم غذایی یا دادوی خاصی لازم داره قبل از انجام مراحل

داروهاروخودش میده رژیمم ن چیز خاصی نمیگن