2777
2789

ما ۳سال باهم دوست بودیم بعد اومد خواستگاری ازدواج کردیم ولی هیچکدوم از خانواده ها نمیدونن دوست بودیم ،آخه بد می‌دونستن،  حالا من  یکم از ازدواجم پشیمونم بخاطر خانواده شوهرم آخه مادرشوهرم خیلی اذیتم کرد خیلی اخلاقای خاصی  داشت ، ولی یه موقع ها پیش خودم میگه شاید بهتر از شوهرم از نظر اخلاقی نمیتونستم پیدا کنم ، مثلا هیچی از من پنهون نمیکنه مخصوصا راجب خانوادش ، اونا چرتی پشت من بگن سریع طرف منو میگیره جوابشونو میده ،۵ ساله عروسی  کردم تو این ۵ سال نشده چیزی بگن جلو روم این از من دفاع نکنه ،مثلا یه دفعه مادرشوهرم بهم تیکه انداخت  جوابشو داد گفت پاشو بریم ، چند بار سر من باهاشون قهر کرد ، من خیلی وقتا از دست مامانش ناراحت میشم راحت بهش میگم مامانت اینجوریه اونجوریه من راضی نیستم اونم میگه ولشون کن یا مثلا کاری میکنه ناراحتیم رفع بشه اون موقع، (اخلاق خیلی خوبش همینه دیگه ،هیچ وقت هیچ خبری از منو زندگیم به خانوادش نمیگه ،هیچییییی) شده الکی رفتم چیزی خریدم گرون بوده میدونستم اونا بفهمن میخوان دخالت کنن جلو شوهرم گفتم مامانم خریده😆اونم عادی نگاه میکنه

💙

خب دیگه همه همینن الان مشکلت کجاست؟؟

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا پارتنریم فعلا هیچ بی احترامی بهم نکردن مامانش..ولی بین منو مامانش منو انتخاب کرد 🥲🥲

راحت بودنم که سر خانواده نه میترسم🤣ولی خب کلا راحتیم..بش میگم شتر گاو گوسنفد خر بلهههه بلههه😐😂

ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟

حالا که همه جوره هواتو داره، توهم دروغ نگو، که چیز گرون رو مامانت خریده

بذار بدونه خودتو لایق چیز گرون هم میدونی، ولی یجور با سیاست که مثلا کنترل رو اوضاع مالی داری، نه که فک کنه بی فکر خرج گرون میذاری دستش

👀

شوهر من کلا خیلی وابسته به مادرش نیست پشت سرم ازم خیلی دفاع می کنه ولی کلا اونا رو میبینه تو سکوت کامل همیشه ساکت کلا من بیشتر باهاشون حرف میزنم اما مثل همسر شما هم نیست 

مادرشوهر من هم اوایل اذیت زیاد داشت ولی بعد یه مدت سعی کردیم روابطمون رو بهتر کنیم الان دیگه مشکلی نداریم ولی یه بار مادرش به من حرف خیلی بد زد باهاش یک سال قطع رابطه بود