2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گرید یک بودم روزی نیم ساعت پیاده روی تند خوردن اب زیاد ث باشگاه فیت نس .رفتم سونو بعد شش ماه خوب شدم 

چندسال درگیربودم کاسنی خوردم غذا رعایت کردم نشد.باید تحرک بالا و ضربان قلب بااا داشته باشی تا چربی انباشته شده در کبد مصرف بشه نه اینکه دارو بخوری بشینی خونه

من ده سالی گرید ۱ بودم

دارو و ایناام تاثیری روش نداشت

البته شدید هم نبود

یه وقفه ای افتاد بعد یکی دوسال رفتم سونو

دیدم دیگه چرب نیس

ن دارویی خورده بودم تو این تایم ن چیزی

فقط صبا واسه صبحانه پنیر گردو میخوردم ک احتمالا گردو مفید واقع شده

و چیزی ک رعایت کردم کم خوردن قند و شکر و ... بود

چربی و اینام کمتر باید خورد

کسی ک کبدش چرب شده مشروب هم نباید بخوره خیلی ضرر داره

استرس هم بشدن رو چرب شدن کبد موثره

زندگی میگذرد و هر کس سهمی از عمر دارد! تا آنجا که از دست برآید، باید چنان زندگی کرد که تلخ نباشد و برای کسی هم تلخی نیاورد؛ که زندگی همه اش شوخی ست! ✍ احمد محمود

مامان من داشت گرید 2 

شبها زرشک و عناب رو میجوشوند و می‌خورد آبش رو مثل شربت غلیظ میشد تقریبا 

خیلی ام خوشمزه بود

و صبحها 12 تخم از عطاری گرفت با زرچوبه و لیمو و عسل مینداخت تو آب جوش دم می‌کشید و میخورد

وقتی رفت سونو هیچ اثری از چربی کبد نبود 

کبد پاک پاک 

دکتر بهش گفته بود چیکار کردی واقعا؟ 

حجامت مخصوص کبد هم انجام داد 

❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.

قرص لیورگل گیاهی هست. گرید یک، یک عدد قرص ۱۴۰ صبح بعد از غذا و یکی ۱۴۰ شب بعد از غذا.

غذای تکراری نخور. با شکم خالی آب سرد نخور. کلا آب سرد نخور. غذای سرد هم نخور، گرمش کن و بخور.

فقط لواش فوق العاده برای کبد مضره همین من الانم سنگگ میخورم

واسه من گرید دو هست و بشدت روی پوستم پر لک قهوه ای شده و لک صورتم حدود دوماه طول میکشه تا محو بشه 

ولی تا ورزش میکنم بدن درد میگیرم