2777
2789
عنوان

با شوهر خاله زنك چيكار ميكنين؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 22 پست

من چندین نفرودیدم که خیلی کینه ای بودن ورفتن طب سنتی خیلی عالی وداروخوردن ومزاجشون تغییرکرد وبهترشدن .واینکه کی دیگشون رودیدم همش ایرادمیگرفت ازجایی دعای محبت ورفع کینه کدورت گرفتن خوب خوب شدن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اصلاح نشد همه جا حتی مهمونی  وعروسی به تنهایی برو

نمونه اشو داریم شوهر خواهرشوهرم الحمدالله همه از دم غیر از پدرشوهرم باهاش قطع رابطه کردن از بس که دنبال حرف و جنگه

والا اعصابمونم راحت تره نمیبینیمش

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

زیاد باهاش نرو خونه ی مامانت

شوهر من که بی حد خاله زنکه جاریام میان خونم اینم میشینه پا به پاشون حرف میزنه 😢 

مثلا من ظرف خریدم دلم نمیخواست کسی ببینه فعلا... آقا صدام کرد برو ظرفاتو بیار ببینن یا قیمتاشو 2 برابر بهشون میگه.... یا با زن داداشام حرف میزنم گوش وایمیسته یا بعدش میپرسه چیا گفتن 

جوابش رودادی ببینی عقب نشینی میکنه یانه؟بعضی مردا رو بایدشست گذاشت کنار تا درست بشن

اين اواخر چند بار جوابشو دادم 

ولي باز دفعه بعد روز از نو روزي از نو

خدا نكنه خانواده ي من بخوان جمع بشن يه جا 

ديگه شروع ميكنه به قيافه گرفتن و بهونه هاي بيخود

♥️خدايا شكرت♥️
زیاد باهاش نرو خونه ی مامانت شوهر من که بی حد خاله زنکه جاریام میان خونم اینم میشینه پا به پاشون حر ...

همين تصميمو گرفتم با اينكه خيلي سختمه

من تك دخترم مامان بابام خيلي وابسته ان به من

منم به اونا

♥️خدايا شكرت♥️
راستش ی نمونه نزدیکشو دیدم  خانمه ۱۸ سال تقریبا لج کرد با شوهره  ولی بعد اینکه جاریش اوم ...

سيزده ساله دارم صبوري ميكنم

كوتاه اومدم

خانواده م گل كمتر بهش نميگن

تمام مناسبتا رو سنگ تموم ميذارن برامون

كارايي كردن كه هيچ پدر مادري براي داماد نكرده

ولي هر روز متوقع تر از ديروز…تازه ناراضيم هست

در صورتيكه خانواده خودش صفر

♥️خدايا شكرت♥️
جوابشو بده برين بهش بگو همينه كه هست به تو چه از مامانشينا ايراد بگير تا ديگه حرفى نزنه 

بخدا شخصيتم اجازه نميده

ميگم خب اونا هم اونطورين

تو اين ١٣ سال يه بار از طرفشون دعوت نشديم

هميشه خودمون رفتيم

با منت يه چيزي گذاشتن جلومون كه اونم يا كم بوده يا قابل خوردن نبوده(بخدا خجالت ميكشم از گفتن اينا)

ولي هميشه سكوت كردم 

انواع توهين ها رو خواهر برادراش كردن

فحشايي اونجا شنيدم كه دفعه اولم بود(به هم فحش ميدادن)

ولي فقط سكوت كردم

حالا اين دور برداشته كمبوداي خانواده شو سر من خالي ميكنه

♥️خدايا شكرت♥️