2777
2789
عنوان

شنیدین که میگن اسم آدم ها رو آیندشون تاثیر داره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 41 پست

اره البته به اسم پدر ومادرش هم مربوطه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
۵تا فرزانه اطرافم هست هیچکدوم طلاق نگرفتن منظورم از بله این بود که معنی اسم ها رو شخصیت افراد تاثیر ...

من یه فرزانه میشناسم شوهراولش مرده

دومی جدا شده

شوهرسومش عقیم بود

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه..... اعتقادی هم ندارم        سرنوشت چه ربطی به اسم داره    سرنوشت آدم دست خودشه نه دست اسمش          تازه اونایی که دو تا اسم دارن چی؟   به نظرم ربطی نداره اصلا

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
۵تا فرزانه اطرافم هست هیچکدوم طلاق نگرفتن منظورم از بله این بود که معنی اسم ها رو شخصیت افراد تاثیر ...

من یه معصومه میشناسم طلاقم نگرفته والا....

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
من یه معصومه میشناسم طلاقم نگرفته والا....

منم منظورم همینه اسم به طلاق ربطی نداره

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

والا من دوتا فاطمه میشناسم بدبختی از سروکلشون بالا میره  یکیشون جدا شده سرطان گرفته یکیشونم ش ...

اتفاقا ما سه تا فاطمه داریم خوشبختن ولی فک نکنم به اسم ربطی داشته باشه الکیه به نظرم

من فرزانه ام به نظرتون چطوره 

من یه فرزانه میشناسم خیلیییی دختر قوی بود یعنی یه کاری کرد همه تعجب میکردن تو یه سال انقدر پولدار شد خیلی خوشبخته الانم ازدواج کرده پسر دوقلو داره سختی زیاد کشید تو مجردیش ولی خودش زندگیشو ساخت بنظرم آدمای خودساخته ای هستن 

من فرزانه ام به نظرتون چطوره 

من اصلا بلد نیستم

بعدشم فرزانه طبق نام خانوادگیش و اسم مادر و پدر هست که معنی پیدا میکنه

امکان داره تو یه موقعیت خاص اگه اسم بچه رو فرزانه بزارن و ابجدش جور بشه عالی بشه زندگیش

ولی در موقعیتی هم بالعکس

البته توروخدا انرژی و قدرت خدا رو دست کم نگیریم،یه ایمان و یه توکل میتونه چنان زندگی هارو ازین رو به اونور کنه که هیچ ابجدی نتونه بهمش بریزه

و البته خیلیا بنظر بقیه بخت خوبی ندارن اما بیا برو تو دل اون آدما ببین چه صفا و چه ایمانی هست

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
اتفاقا ما سه تا فاطمه داریم خوشبختن ولی فک نکنم به اسم ربطی داشته باشه الکیه به نظرم

آره من همنام خودم تو فامیل سه تا داریم که هر سه تا خوشبخت نشدن طفلکیا 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....