2777
2789
عنوان

شنیدین که میگن اسم آدم ها رو آیندشون تاثیر داره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 41 پست
معنی اسمم به معنای دوست داشتنیه ولی همه از دم ازم متنفرن

😄😄😄😄

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

بله 

مثلا من فرزانه 

همه فرزانه ها تو زندگی شون یه باز طلاق گرفتن 

هم اینجا دیدم هم تو زندگی واقعیم 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره شنیدم  اگه میتونین  بگین مریم ها و فاطمه های اطرافتون چه وضعی دارن تو زندگی  من ...

دقیقااا

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
نه نشنیدم  چطور از چه لحاظ؟

حروف ابجد شنیدی؟

با اون حروف یه عدد درمیارن که با توجه به اسم اعضای خانواده و ابجدشون میشه یچیزایی گفت!

و اینم شنیدم که مثلا کسیاسمش رو عوض کنه زندگیشم و سرنوشتش هم احتمالا عوض میشه

بر اساس نجوم

کسی اگه موقعیت خونه و زندگیشم عوض کنه باز احتمالا سرنوشتش طور دیگه ای رقم میخوره

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
اره شنیدم  اگه میتونین  بگین مریم ها و فاطمه های اطرافتون چه وضعی دارن تو زندگی  من ...

فرزانه ها چی 😔😔

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

والا من دوتا فاطمه میشناسم بدبختی از سروکلشون بالا میره 

یکیشون جدا شده سرطان گرفته

یکیشونم شوهرش معتاده و‌ دوتا بچه مریض داره

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

حروف ابجد شنیدی؟ با اون حروف یه عدد درمیارن که با توجه به اسم اعضای خانواده و ابجدشون میشه یچیزایی ...

من فرزانه ام به نظرتون چطوره 

مثلا من فرزانه  همه فرزانه ها تو زندگی شون یه باز طلاق گرفتن  هم اینجا دیدم هم تو زندگی ...

۵تا فرزانه اطرافم هست هیچکدوم طلاق نگرفتن

منظورم از بله این بود که معنی اسم ها رو شخصیت افراد تاثیر داره

نه که هر کی اسمش فرزانه س طلاق گرفته

من هر چی معصومه میشناسم یه بار طلاق گرفتن

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

من ی فاطمه فامیلمونه خیلیی زن قوییه 

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂
مریما خوشبختتتتت یعنی لنگشون تو فامیل نیست من دونفرو دیدم هردوشون اینطوری بودن

ولی دوست من زیاد خوب نبوده زندگیش

البته خودش قوی هست و شغل و زبون و سلیقه داره!

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.