خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤
معنی اسمم به معنای دوست داشتنیه ولی همه از دم ازم متنفرن
😄😄😄😄
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤
با اون حروف یه عدد درمیارن که با توجه به اسم اعضای خانواده و ابجدشون میشه یچیزایی گفت!
و اینم شنیدم که مثلا کسیاسمش رو عوض کنه زندگیشم و سرنوشتش هم احتمالا عوض میشه
بر اساس نجوم
کسی اگه موقعیت خونه و زندگیشم عوض کنه باز احتمالا سرنوشتش طور دیگه ای رقم میخوره
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.
اره شنیدم اگه میتونین بگین مریم ها و فاطمه های اطرافتون چه وضعی دارن تو زندگی من ...
فرزانه ها چی 😔😔
اره شنیدم اگه میتونین بگین مریم ها و فاطمه های اطرافتون چه وضعی دارن تو زندگی من ...
والا من دوتا فاطمه میشناسم بدبختی از سروکلشون بالا میره
یکیشون جدا شده سرطان گرفته
یکیشونم شوهرش معتاده و دوتا بچه مریض داره
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
حروف ابجد شنیدی؟ با اون حروف یه عدد درمیارن که با توجه به اسم اعضای خانواده و ابجدشون میشه یچیزایی ...
من فرزانه ام به نظرتون چطوره
مریما خوشبختتتتت یعنی لنگشون تو فامیل نیست من دونفرو دیدم هردوشون اینطوری بودن
ولی دوست من زیاد خوب نبوده زندگیش
البته خودش قوی هست و شغل و زبون و سلیقه داره!
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.