2777
2789
عنوان

اینترنت باعث سقط میشه؟

386 بازدید | 20 پست

اینترنت ما شبا روشنه ولی فاصله من تا کامپیوتر دومتره باعث سقط میشه؟ 

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

نه بابا

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

یه گلدون کاکتوس بگیر بذار کنارش 

سیبزمینی هم بذار اطراف دستگاه وای فای 

دکتر من توی بارداری میگفت که هنو علم ثابت نکرده ولی به خاطر امواج از گوشی خاموش هم دوری کن 

منم گوشی رو میذاشتم اتاق دیگه فقط برا تماس و ...سه ماه اول 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

اینترنت از طریق مودم هست پس ببین فاصله ات تا مودم چقدره نه کامپیوتر. گوشی خودت هم الان عین مودم داره عمل میکنه پس اگه از ضررش میترسی باید دیتای گوشیت هم خاموش کنی و کلا شبا گوشیت از خودت دور نگه داری. 

نمیدونم باعث سقط میشه یا نه ولی امواج وایفای رو جنین اثر میذاره

توی اتاقی که تاریکه نور نداره کاکتوس خشک نمیشه؟ 

تو همون اتاق میخوابیم اینترنت نامحدوده تا صبح درحال دانلوده

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

واسه احتیاط دوری کن ازش یا اگه واقعا لازم داری از این شکم بند های ضد اشعه بخر مخصوص بارداریه من ک کلا وایفای خاموش بود تا آخر گوشی یه گوشه خونه کلا از همه چی دوری میکردم مگه واسه زنگ زدن اینا.