2777
2789
عنوان

بانوان جویای کار بیایید

154 بازدید | 16 پست

کسب و کار بصورت انلاین اینترنتی 

محصولات ارایشی بهداشتی شرکت نفیس 

اموزش پاکسازی پوست و احیای مو بصورت رایگان 

اموزش مشاوره پوست و مو 

درامد بالا واسه ما خانوما خوبه

لیدر من درامد ماهی ۱۰میلیون داره 

خودم مصرف کننده هیتم واقعا راضی ام و فروش بالا دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا نفیس محصولاتش خوب نیست. یه بار از یکی از مشاوراش محصول گرفتم بدر نخورد دیگه استفاده نکردم.

درست مشاوره نشدید اگر نه جواب میگرفتید من کلی مشتری راضی دارم محصولی ک گرفتی چی بوده?

چون تلاش نکردند هرکاری که بخوای انجام بدی باید وقت بزاری تلاش کنی عزیزم  کارهای اینترنتی تلاش ...

زنداییم تمام تلاششوکردحتی میرفت شهرستان براتبلیغ محصولاتش

ولی هیچی

وخدایی که بشددددت کافیست❣
درست مشاوره نشدید اگر نه جواب میگرفتید من کلی مشتری راضی دارم محصولی ک گرفتی چی بوده?

دوتا شامپو واسه ریزش مو. فقط دو بار استفاده کردم.ریزششون وحشتناک شد.

یه شامپو بدن که اصلا تمیز نمیکرد. اونم استفاده نکردم‌. یه کرم نرم کننده 

من از محصولات نفیس به شدت ناراضیم بسته بندیشم داغون همه کرمای تیوپی که گرفتم درشون همون اول هرز شد تنها فرقش با محصولات خیلی معمولی تو بازار اینه که قیمتش نسبت به کیفیتش خیلی بالاست و متاسفم برا اونایی که به خاطر پول اینقد دروغ میگن

شرایطش چیه

عضو شرکت که شدید ۳۰ درصد تخفیف شما محصول میخرید و به دیگران میفروشید شرکت هم هرماه پورسانت میده غیر از سودی ک از فروش محصولات دریافت میکنید 

هرروز ب مدت ۱ ساعت جلسه میزارن راهکار فروش میدهند و پشتیبانی میکنند ک به درامد برسید 

کاقعا واسه منی ک بچه دارم کار بیرون سخت بود برام خیلی عالیه فقط به تلاش فرد بستگی داره 

من الان خودم پاکسازی هم یاد گرفتم انجام میدم پولش مستقیم میره توی جیب خودم

من از محصولات نفیس به شدت ناراضیم بسته بندیشم داغون همه کرمای تیوپی که گرفتم درشون همون اول هرز شد ت ...

من عزیزم خودم خانوادم مشتری هام استفاده میکنند خیلی راضی هستیم 

شما شاید درست مشاوره نشدید 

اگه مارکش خوب باشه احتیاجی به این همه بازاریابی نیست.

الان اکثرا دارن بازتریابی میکنند محصولات رو 

حتی تلویزیون هم تبلیغات انجام میده بازاریابی هست دیگه 

محصولات لدورا مثلا یا پنبه ریز یا تراست 

چرا بعضی ها اخلاق ندارند 

طرف اگر نقد و انتقادی هم داره خوبه درست حرفشو بیان کنه!!!

بعضیا بهتر نیست ب جتیی برسند واقعا ک !!