2777
2789
عنوان

چی جواب بدم واقعا نمیدونم

63 بازدید | 2 پست

سلام دوستان ما یه آشنا داریم که خیلیییی پررو هستش همش خودشو دعوت میکنه خونه این و اون بعد دیروز من خونه مادرم بود ایشونم آمد سرسفره به من گفت واقعا که چرا اینقدر خسیسی دعوت نمیکنی تاحالا نگفتی بیا خونمون یادم نمیاد کی آمدم خونتون منم اون لحظه واقعا نمیدونستم چی جواب بدم چون منم یبار با مادرم رفتم خونش واسه شام اونم غذاش کم بود کسی سیر نشد بعد منم ۳سال پیش ایشونو دعوت کرده بودم باکلی تدارکات اون لحظه گفتم من شمارو دعوت کردم وسط غذاخوردن بلند شدی رفتی اصلا نذاشتی غذا تموم شه دیگه چه دعوتی کنم ولی اون هی ادامه می‌داد به بچم میگف مادرت که نمیگه تو دعوت کن.

بعد همش جلو همسرم میگه مادرت چکار کرده واست بابات باید برات کادو بگیره چرا همش باید پدرومادرشوهرت واسه بچه خرج کنن چرا مادرو پدر خودت خرج نمیکنن اینا رو جلو شوهرم میگه من راضی نیستم کسی واس بچم چیزی بخره واقعا ولی ایشونم واقعا همه چی رو شوخی شوخی میگن و منو نارحت میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.