2777
2789

دارم وارد سیزده سال عاشقی با تومیشم 

سیزده سال عشق

سیزده سال حسرت

سیزده سال غم مادرانه

سیزده سال اشک 

سیزده سال باهم شب تا صبح بیداری

سیزده سال باهم درد و مریضی رو تحمل کردن

سیزده سال که هم خداروشکر میکنم بابت نفس کشیدنت وبودنت

وهم گاهی گله وگریه که چرا تو مشکل دار شدی

ولی اخر گریه ام لبخند تو همه چی رو ازیادم میبره

همه وجودم همه کس وکارم 

امروز اول دی چندساله از اول دی تا بیست ونه دی هی فکرو خیال ویادآوری اشک تو چشام میاره

دلم خیلی گرفته انگار امروز غروب جمعه است.....

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍

امروز من مامان امیر میخوام بگم خیلی خیلی دلم گرفته

کاش میشد همه چی عوض بشه 

هیچ بچه ای مریض نباشه

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بهترین خیر ها برای شما و پسرتون اتفاق بیفته.قدرت و توان و صبر مضاعف به شما و پسر گلتون

قربانت عزیزم انشالله سلامت باشید

ای جان تولدش مبارک باشه 

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز