2777
2789

مو خورس دیگه

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین موهای من

میدونی شامپو میزنی تودستت کف درست کن بزن کف سرت نه ساقه موهات،مستقیم نزن 

ماسك موی هلث نوشن بگیر عالیه من دو دوره گرفتم موهامو دکلره کردم عین سیم شد بعد دکلره هم سه باررنگ گذاشتم تو سه ماه 

الان هلث نوشن وماسك موی داخل حمام میزنم از قبل نرم تر شده

🦋🫀

چون رو در اثر تماس با روسری آسیب دیده

آره خودمم احتمال میدم به خاطر جنس روسری ها و یا بالش باشه 

صدفصل بهار آید وبیرون ننهم گام       ترسم که بیایی توودر خانه نباشم
عین موهای من میدونی شامپو میزنی تودستت کف درست کن بزن کف سرت نه ساقه موهات،مستقیم نزن  ماسك م ...

شامپو را توی لگن کوچیک با آب مخلوط میکنم میزنم به سر 

صدفصل بهار آید وبیرون ننهم گام       ترسم که بیایی توودر خانه نباشم