2777
2789
سلام تاپیک آخر باقالیمممم یه سر بزنید این کاربری که ازش دفاع کرد هم خودشه؟

به خدا هیجی از این بشر بعید نیست 

اون کاربری زده بود آقا 

این که میتونه همزمان چندین نقش بازی کنه 

نقش آقا رو هم میتونه حتما 

به خدا هیجی از این بشر بعید نیست اون کاربری زده بود آقا این که میتونه همزمان چندین نقش بازی کنه نقش ...

خواستم جوابش رو بدم قفل کرد

حرف میزنه عین بچه ها قفل میکنه که نشه جواب داد 

میخواستم بگم خب دفاع کن از خودت چرا هی میگی کاربری تعلیق شده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستم جوابش رو بدم قفل کردحرف میزنه عین بچه ها قفل میکنه که نشه جواب داد میخواستم بگم خب دفاع کن از ...

دقیقا شگردشه 

تا میخواد لو بره قفل میکنه تاپیکاشو 

کاربری های دیگش دیدی؟ 

دقیقا شگردشه تا میخواد لو بره قفل میکنه تاپیکاشو کاربری های دیگش دیدی؟

چند تاش رو بله

لامصب اینقدر زیاده که نمیشه پیدا کرد😁

فکر کنم لو نرفته هنوز داره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چند تاش رو بلهلامصب اینقدر زیاده که نمیشه پیدا کرد😁فکر کنم لو نرفته هنوز داره

بله کلی کاربری داره ولی با هر کدوم تاپیک بزنه معلومه خودشه 

بیشتر تاپیکاش حول محور آزار همسایه باقالی پلو با گوشت منوی غذایی مهمان تعداد بچه ماحراهاش با شوهرخیالی قلیون شبهای مسکو ناخن کاری و غیره هستن 🤣

بله کلی کاربری داره ولی با هر کدوم تاپیک بزنه معلومه خودشه بیشتر تاپیکاش حول محور آزار همسایه باقالی ...

اخه میگه نی نی یار 3 آی پی رو چک کردن

یادمه نی نی یار 5 میگفتن چنین کاری رو فنی نمیکنن 

الکی میگه آخه این که این همه دروغ میگه این حرفش میتونه راست باشه؟؟

تنها کاری که از دست مون میاد اینه دعا کنیم خدا جمیع بندگان رو هدایت کنه خصوصا این بنده خاص رو🤣🤣🤣

سلام ببخشید اینجا مژاحم شدم چرا وقتی با این کاربرها مواجه میشم حس خیلی بدی دارم ؟

حسم درمورد آدما هیچوقت دروغ نمیگه 

این آدم آدم نرمالی نیست 

لحن حرف زدنش عجیبه تاپیک یکی به آخرم پیام‌های آخر رو بخونید 

سلام ببخشید اینجا مژاحم شدم چرا وقتی با این کاربرها مواجه میشم حس خیلی بدی دارم ؟حسم درمورد آدما هیچ ...

سلام عزیزم 

خیلی دختر بی تربیت و بد سرپرستیه 

تو خصوصیه من هم اومد چرت و پرت گفت لغو دوستی زدم 

قبلش درخواست دوستی داد قبول کردم فکر کردم آدمه میشه باهاش حرف زد کلی نصیحتش کردم اما بعد چند دقیقه دوباره تاپیک شوهر خیالیشو زد 

سلام عزیزم خیلی دختر بی تربیت و بد سرپرستیه تو خصوصیه من هم اومد چرت و پرت گفت لغو دوستی زدم قبلش در ...

به نظرم بیخیال شید 

چرا نی نی یار تعلیق نمیکنه؟

سلام عزیزم خیلی دختر بی تربیت و بد سرپرستیه تو خصوصیه من هم اومد چرت و پرت گفت لغو دوستی زدم قبلش در ...

خیلی راحت حرف از تعلیقی بقیه میزنه چرا؟