2777
2789
نی نی یارها دیگه کسی را تعلیق دائم نمیکنن چون با وجود این کاربرها بازدید سایتشون بالا میره و پول بیش ...

انصاف نیست 

دیگه نمیتونم به کسی راهنمایی بدم 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم بیخیال شید چرا نی نی یار تعلیق نمیکنه؟

به نظرم باید به روش بیاریم تا بقیه کاربرها هم بشناسنش و کمتر دروغ بگه 

یه زمانی نی نی یار 5 میگفت اینجور کاربرا رو تعلیق نمی‌کنیم تا بقیه بشناسنشون 

گفت اگه تعلیق کنیم میرن با کاربری جدید میان و دوباره بقیه رو سر کار میذارن

به نظرم باید به روش بیاریم تا بقیه کاربرها هم بشناسنش و کمتر دروغ بگه یه زمانی نی نی یار 5 میگفت این ...

هر جور صلاح میدونید 

ولی من حس خوبی به این کاربر ندارم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یعنی چی یعنی ممکنه آدم نباشه؟؟ 🤐🤐😂

نه عزیزم😄

منظورم اینه لحن کلامش به من حس بدی میده خوشم از هم کلام شدن باهاش نمیاد

اینجا کاربر دروغگو زیاد دیدم کاربری که ازش خوشم نمیاد هم هست 

کاربری که چندین کاربری داره و لو رفته هم زیاد دیدم اما این یه طور خاصیه

نه عزیزم😄منظورم اینه لحن کلامش به من حس بدی میده خوشم از هم کلام شدن باهاش نمیاداینجا کاربر دروغگو ...

واقعا 

این بزرگ بشه میخواد چی بشه خدا بدونه 

من تعجبم از پدر و مادرش چجوری بهش توجه نمیکنن این همه تو گوشیه حتی نصف شب

واقعا این بزرگ بشه میخواد چی بشه خدا بدونه من تعجبم از پدر و مادرش چجوری بهش توجه نمیکنن این همه تو ...

شآید هم بچه نیست