2777
2789

سلام ما ۱۵۰۰ پول نقد داریم خداروشکر خونه هم دارم مستاجر نیستم حالا شوهرم میگه برای سرمایه گذاری یه واحد اپارتمان خوبه یا ماشین بگیریم بزاریم کنار آخه خودم زمین دوست دارم ولی پولمون نمیرسه میترسم اپارتمان بگیریم بعدا خوب فروش نره چند سال بگذره از ارزشش نیفته نمیدونم چکار گنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملک و زمین هیچ وقت ارزشش کم نمیشه فقط نسبت به مکان و موقعیت که داره رشد می‌کنه یکی بیشتر یکی کمتر 

فقط هر آپارتمان میگیری قدیمی ساخت نباشه پارکینگ داشته باشه مرکز شهر باشه شده متراژ پایین اما موقعیت مکانی خوب بگیر 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
ملک و زمین هیچ وقت ارزشش کم نمیشه فقط نسبت به مکان و موقعیت که داره رشد می‌کنه یکی بیشتر یکی کمتر&nb ...

والا اینجا طرف خودمون یه واحد هست نو ساز هست کلا سه واحد هست ۱۳۰ متر بنا بخاطر همین میترسم بعدا راحت فروش نره متراژ زیاد واینکه دو تومن برامون میفته چون پول رهن اینا میدیم و کابینت کنیم

تو  روستا یا شهرای اطراف بگردی هست برادر شوهرم یه زمین خریده بوود چهار سال پیش۱۵ تومن&nb ...

شوهرم نمیاد می‌ترسه هم وقتشو نداره بگرده هم اینکه میگه اونجاهایی نمیشناسم

بشخصه باشم چیزی میخرم که بشه ی نفرو باهاش بزنم بکار تا حدی سرمایم بره تو سیستم کار و کارافرینی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
والا اینجا طرف خودمون یه واحد هست نو ساز هست کلا سه واحد هست ۱۳۰ متر بنا بخاطر همین میترسم بعدا راحت ...

عزیزم ملک بخر بعد حتما دقت کن اسانسور پارکینگ داشته باشه سال ساختش بالا نباشه نو ساز باشه واحد خام هم نخر چون باید کلی پول شیر الات و کابینت بدی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم ملک بخر بعد حتما دقت کن اسانسور پارکینگ داشته باشه سال ساختش بالا نباشه نو ساز باشه واحد خام ه ...

همه رو داره این واحد ولی نوساز خام هستش نیست اونطوری