2777
2789
عنوان

نیاز فوری ب آمپول گونال اف

971 بازدید | 23 پست

سلام خواهرا

کسی آمپول گونال اف اضافه نداره با هر قیمتی باشه میخرم

ممنون

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهری عزیزم؟؟ 

الهی ... نگاهی... 🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم، می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم، می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 🌹🚼🙏
بوشهر

عزیزم خوبی؟؟شماهم بوشهری هستی؟؟پیش کی میخاید کارای انتقالتون انجام بدید؟؟چون تایپیکاتون از دکتر رستمی گفته بودید

منم دکتر رستمی هستم سیکل منم با تحریک تخمدان میخواد شروع کنه برای اولین باره که این سیکلو انجام میدم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم خوبی؟؟شماهم بوشهری هستی؟؟پیش کی میخاید کارای انتقالتون انجام بدید؟؟چون تایپیکاتون از دکتر رستم ...

سلام عزیزم 

شما خوبین ؟

بله بوشهریم

پیش مددی همون تو ساختمان رستمی میشینه

برا چ سیکلتون با تحریک تخمدان میخواد ؟ شمام ضخامتتون کم هستش ؟ چ داروهایی براتون داده با سیکل تحریک تخمدان ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام عزیزم  شما خوبین ؟ بله بوشهریم پیش مددی همون تو ساختمان رستمی میشینه برا چ سیکلتون ...

منم ضخامتم کمه

به من فقط لتروزول داده روزی دوتا با آمپول اچ سی جی

دوفاستونو پروژسترونم که برای انتقاله به امیدخدا

با تقویتی هارو که دارم میخورم

منم ضخامتم کمه به من فقط لتروزول داده روزی دوتا با آمپول اچ سی جی دوفاستونو پروژسترونم که برای انت ...

امروزچندم وری هستی؟ برا ضخامت با استرادیول هم داشتین ک ضخامتتون بالا نرفت ؟

امروزچندم وری هستی؟ برا ضخامت با استرادیول هم داشتین ک ضخامتتون بالا نرفت ؟

دارم دوفاستون میخورم الان که به امیدخدا پریود شدم برم توسیکل

آره استرادیولم داشتم روزی شش تا میخوردم