2777
2789

سلام

اونایی که مادر شوهرشون نزدیکه و تو یه شهر هستن هر هفته میرید سر میزنید؟

من واقعا حالم بد میشه از اینکه هر هفته برم نه صحبتی باهاشون دارم و نه از معاشرت باهاشون لذت میبرم!

بعد وقتی ام میری مثه اسب باید کار کنی هی اینو ببر اونو بیار اینو بشور

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نری خوب البته من مجبورم شوهرم اینجا نیس هفته ای ۴ روز میرم یه هفته نمیرم البته تصمیم گرفتم خونه خودم باشم به دوتاشونم هفته ای یه بار برم بمونم

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
اونا هم خوششون نمیاد شما هرهفته بری. ولی چاره ای ندارن وبه روت نمیارن

متاسفانه همش میگن بیا بیا😏

تازه شوهرمم تنها میره میگن چرا نیاوردیشون🤦🏻‍♀️

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

بعضی وقتا شوهرم تنها می‌ره سر میزنه بهشون  برای وعده دو هفته یکبار یا ماهی یکبار میریم هر هفته یه زنگ کوتاه میزنم 

من اصلا مشکلی با کار کردن ندارم اونم پیر شده بنده خدا ولی خوب در کل رعایت فاصله احترام میاره . 

بزرگترین دلخوشی پسرم اینه امتحان ترم تموم بشه یه هفته بره خونشون بمونه  خدا این دلخوشی ها رو ازمون نگیره  حالا چهار تا بدخلقی هم کنن طبیعیه سنی ازشون گذشته

بعضی وقتا شوهرم تنها می‌ره سر میزنه بهشون  برای وعده دو هفته یکبار یا ماهی یکبار میریم هر هفته ...

چقدر با شعوری شما😘

مرسی از نظر دهیت🌱🤍

متاسفانه از بعد از عقد قانون اینه هفته ی یبار میریم قبلا همسرم زور میکرد اون روز رو از صب برم می‌گفت باید بری بچمپن رو ببینن نه لذت می‌بردم نه آرامش داشتم فقط ظرف میشستم خیلی حرص درار بود الان از تابستون یه دعوای اساسی کردم مدل اغیر کردم ساعت هشت میریم یازده میایم هفته ی یبار بقیه کمک کنند کمک میکنم نکنن عین سنگ میشینم 

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

متاسفانه از بعد از عقد قانون اینه هفته ی یبار میریم قبلا همسرم زور میکرد اون روز رو از صب برم می‌گفت ...

ببین منم مشکل شما رو داشتم دیشب خواهر شوهر بزرگم میگه ظرفا رو شستم تا روهم تلنبار نشه اذیت بشید😐 اونم با منت انگار ظرفای شام و ناهر قبلشونم من باید بشورم

خواهر شوهر کوچیکمم میگفت اره فلانی میشوره یعنی من😐

منم نه جمع کردم نه شستم 

اخه نه شام اونجا بودم نه چیز خاصی خورده بودیم تازه رسیده بودیم😏

ببین منم مشکل شما رو داشتم دیشب خواهر شوهر بزرگم میگه ظرفا رو شستم تا روهم تلنبار نشه اذیت بشید😐 او ...

خوب کردی ولش کن ما سه تاجازی هستیم خواهر شوهر نداریم عوضش مادرش جون هست و پر انرژی من دیشب کمک کردم ظرفارو جمع کنن چون هفته قبلش من شسته بودم اون دو تا شستن منم آشپزخونه رو جمع کردم آخر شب هم بشقابی میوه خوری رو من شستم اونا جمع کردن تعادل 

حالا از وقتی میریم میشینیم به قول خواهرشوهرات مادرشوهرم هی میگی وای طرفا زیاد بود شستم وای از صب ظرف میشورم جاری بزرگمم کلا تو جواب میگه یه ظرفشویی بخر توروخدا مارو وب کن 

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه