2777
2789
عنوان

کیا مثله من ازدواج دومشون هست ؟

1469 بازدید | 59 پست

ازدواج قبلیم به جدایی ختم شد خداروشکر 

بعد از دو سال ازدواج کردم با کسی که اختلاف سنی داریم و اونم ازدواج دومش هست بچه داره دخترش بزرگه

خداروشکر راضیم از همسرم و زندگیم 

میگن اختلاف سنی بد هست ولی به نظرم خوبه

اون همسر سابقم یکسال ازم بزرگتر بود ولی اصلا نمیتونستم بفهممش شعور نداشت مامان ذلیل بود به شدت 

نظرتون در مورد ازدواج دوم بعد از جدایی چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این عقیده دارم اگه بدون دلیل جدا بشی از اولی و ناز کنی ازدواج دوم خیلی بدتر و شوهرخوب نصیبت نمیشه اوقات تلخی داری اما اگه تقصیر کار نباشی و خون‌ب جیگرت کنه ازدواج دومت اسوده و خوشبختی .من ب چشم دیدما ..خودم ازدواج اولم‌ نامزد  بودم .رفیق باز بیکار عیاش معتاد خلاصه همه چی بود حتی دوست دختر جداشدم‌الن خدا روشکر خوشبخترین بانو هستم با شوهر دومم .اما چند نفر دیدم‌بدون دلیل جدا شدن اه شوهر اولی گرفته و اصلا خوشبخت نیستن

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
ازدواج خوب نیست در کل 

دقیقن💀💀💀قشنگ ازدواج خانما با مرد ایرانی اینطوریه ک انگار از قصد سادیسم داری و دوست داری دست و پای خودتو زنجیر کنی فقط چون مردم بگن این شوهر داره و فلان(دوستان بهتون بر نخوره من خودم مامانم با بابام ازدواج کرده  و بابامم ی مرد ایرانیه در نتیجه راجب اونم دارم میگم  و من کلا برای همه بد میدونم بهتون بر نخوره ولی واقها حقیقته😭)

بابا بشین واسه خودت حاااال کن ازدواج چیهههههه😭😭😭😭😭😭😭

من این عقیده دارم اگه بدون دلیل جدا بشی از اولی و ناز کنی ازدواج دوم خیلی بدتر و شوهرخوب نصیبت نمیشه ...

اینجوری فکر نکن . درست نیست حرفت .

همه چیز ب تصمیم و انتخاب آدما برمیگرده . 

من ازدواج دوممه بدبخت نیستم ولی خوشبختم نیستم. به هرحال پستی بلندی داره هر زندگی ... تو جدایی قبلیم مقصر نبودم حتی ۱ درصد. پس الان باید خوشبخت‌ترین میشدم!!! 

تا چی باشه

ببین فقط میخوام بدونم کسایی که ازدواج دوم دارن، برای ازدواج دومی و خوشبخت شدنشون همونقدر شور و شوق دارن که برای ازدواج اولی داشتن؟ 

حاضرن همونقدر از خودگذشتگی کنن و از خودشون برای همسر دومی هم مایه بذارن؟ 

اگه ناراحت میشی جواب نده ولی بخدا قصد بی ادبی ندارم 

ترکیب انگور با گوجه فرنگی 
دقیقن💀💀💀قشنگ ازدواج خانما با مرد ایرانی اینطوریه ک انگار از قصد سادیسم داری و دوست داری دست و پای ...

عقیده شما قابل احترام هست ولی من قبول ندارم

نمیشه برای همه این نظر داشت