2777
2789
عنوان

کیا مثله من ازدواج دومشون هست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 59 پست
من همسر اولم تغریبا وضع مالیش بهتر از ما بود ولی اخلاق نداشت آدم نبود همسر دومم پول نداره ولی اخلاقش ...

دوست عزیز شما که تجربه هردو مورد و داشتی بنظرت پول مهتره یا اخلاق؟ 

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسر اولم تغریبا وضع مالیش بهتر از ما بود ولی اخلاق نداشت آدم نبود همسر دومم پول نداره ولی اخلاقش ...

منم حلالش نکرده بودم چون دلشکسته بودم با اینکه مهریمو کامل بخشیدم و توافقی جدا شده بودم ۱۰ سال پیش .. ولی بعد من باز نامزد کرد باز جدا سریع شد.🙄

منم تجربه هردو داشتم نامزد قبلیم وضع مالیش خوب بود اخلاق نداشت . همسر الانم وضعش معمولیی بود اخلاقش هم بد نبود 

ولی خب سیاست داره...

اینو بگم هردووووووو مهمه . هم پول هم اخلاق . بدون پول هم نمیشه زندگی کرد. خیلیییی سخته. 

ببین فقط میخوام بدونم کسایی که ازدواج دوم دارن، برای ازدواج دومی و خوشبخت شدنشون همونقدر شور و شوق د ...

بعله همون قدر 

من در زندگی اولم همسر سابقم روحیه منو تضعیف میکرد همش میخواست اعتماد به نفس منو از بین ببره کلا رضایتی نداشتم

بعد از جدایی تصمیم داشتم دیگه ازدواج نکنم 

ولی خوب تا کی تنهایی 

خودم شاغل بودم و استقلال مالی داشتم ولی نیاز به همصحبت داشتم 

اتفاقا ازدواج دومم انگیزه منو به زندگی بیشتر کرده 

همه چیز بستگی به طرز رفتار و نحوه برخورد با شریک زندگی هست درک متقابل در شرایط 

من این عقیده دارم اگه بدون دلیل جدا بشی از اولی و ناز کنی ازدواج دوم خیلی بدتر و شوهرخوب نصیبت نمیشه ...

هم میشه گفت آره هم میشه گفت نه چون که من الان زندگیم خوبه ولی تا همین الان سختی زیاد کشیدم و در ازدواج اولم اصلا مقصر نبودم برای طلاق 

الان هم مستجرم خیلی بالا پایین داشته زندگیمون کل پول طلا ماشینمون رفت ولی خوب بدبخت هم نیستم

ببین فقط میخوام بدونم کسایی که ازدواج دوم دارن، برای ازدواج دومی و خوشبخت شدنشون همونقدر شور و شوق د ...

ازدواج‌دوم بنظر من ‌اون شور شوقو نداره .بعدم دیگه هرچی باشه طرفت ‌باید بمونی بسازی و زندگی کنی .چون راه برگشت دیگه نداری .طرف نمیخاد کع باز مردم بگن عه بازممممم جدا شد .برا همین مجبوره از خودگذشتگی داشته باشه

کاربر قدیمی ام کاربریم حذف شده

اگه اخلاق نباشه تلیار در هم باشه فایده نداره آدم یه لقمه نون که میخواد بخوره میخواد با آرامش بخور نه باجنگ دعوا ولی پول هم در جایگاه خودش مهم پول در کنار اخلاق

منم ازدواج اول داشتم 4ماه اصلا خیلی چرت بود مادر زلیل دهن بین بود بعد ازدواج دومم  با مرد بچه دار ازدواج کردم والحمدلله راضیم ولی میگن هر زندگی یه پیچ وخمی داره که باید طی بشه 

اینجوری فکر نکن . درست نیست حرفت . همه چیز ب تصمیم و انتخاب آدما برمیگرده .  من ازدواج دوممه ...

والا منبر اساس دیده های اطرافم‌میگم .یکی خواهرشوهر خودم.ک خودش گفته پشیمونم  از طلاق اولی .دوست خودم اونم بدون دلیل جدا شد تو نامزدی میگفت چرا خونه مادرش میره ایننم شوهر کرده شوهرش نمیزاره خونه باباش بره دوتا بچه داره هنوز مادرش ندیده .

دختر دایی مامانم هم اونم الک الک پسر جواهری گفت نمیخام تو تو رستوران کار میکنی بو غذا میدی.الان شوهر کرده اسیر شده زیر دست خونه شوهر نمیتونه نفس بکشه ...

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑