2777
2789
عنوان

سونو آنومالی

304 بازدید | 17 پست

ی جا رفتم سونو آنومالی گفت سیستم پیلوکالیس هردو کلیه جنین به صورت mildمتسع میباشد...که خیییلی نگرانم کرد ۴ روز خدا میدونه فقط که چی کشیدم بعد چهار روز رفتم یجا دیگه سونو اما گفت کلیه های جنین نرمال...حالا این یعنی چی ممکنه سونو اول اشتباه کرده باشه؟به نظر شما سلفری برم؟

منم امروز سونو رفتم بنظرم مشکلی نیست بجای سلفری یه جای سومی هم برو سونو تو تکرارکن انشالله نگرانیت برطرف شه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه که مشکل مالی دارم با این گرونیا ولی چیکار کنم دارم دق میکنم از استرس

خب میخوای یه سونو دیگه ام بده جواب اون هرچی بود با مشورت دکترت کار درست رو انجام بده

ان شالله که همه چی خوبه و این استرس هاتم الکیه 

توکل کن ب خدا

دارم دق میکنم

نگران نباش بعضیا همینطور رعایت حال باردارو نمیکنن درستش این بود میگفت یه هفته دیگه تکرارکن که اگر باز مشکل بود حرف میزد ی جای دیگه هم برو

نگران نباش بعضیا همینطور رعایت حال باردارو نمیکنن درستش این بود میگفت یه هفته دیگه تکرارکن که اگر با ...

اتفاقا اون سونو اول گفت تو ۹۰ درصد جنین های پسر هست و طبیعیه اما من زدم تو نت چیزای بدی نوشته بود دلم یهو ریخت و استرس هام شروع شد

اتفاقا اون سونو اول گفت تو ۹۰ درصد جنین های پسر هست و طبیعیه اما من زدم تو نت چیزای بدی نوشته بود دل ...

پس الکی چرا خودخوری میکنی عزیزم نت وبیخیال

اتفاقا اون سونو اول گفت تو ۹۰ درصد جنین های پسر هست و طبیعیه اما من زدم تو نت چیزای بدی نوشته بود دل ...

کلیع هاش ورم داشت؟برای پسر منم اینطور بود.کم کم رفع شد.اگر به مرور بیشتر نشه تو سونوهای بعد مشکلی نداره.صبر کن یک ماه دیگه سونو بده