2777
2789
عنوان

پسرها فقط وقتی چند لول پایین تر هستن خیلی عاشقن

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 19 پست

نه یه بنده خدایی من تو نوجوانی که قیافم تو آفساید بود 😂هشت سال ازم بزرگتر بود، با اینکه خوشگل خوشتیپ و تحصیل کرده بود خیلی اهل محبت بود و دائم قربون صدقه میرفت وووووولی توی اون سنش مغرور و تنوع طلب بود در حد زیاد،من قیافم از اون دوران ترکیدگی خارج شد ولی حیف اون ثابت کرد تنوع طلبه🤝🏻

آخرشم با معرفی دیگران با یه دختره ازدواج کرد، الان بادش خوابیده،ولی بازم مشخصه کلا آدم فوق العاده مهربونیه، همسرش هم از همه لحاظ ازش پایین‌تر ولی  با اینکه زنش ازش پایین‌تره پسره دیگه غرور ده سال پیش و نداره،من همیشه توقع داشتم یه یه زن بگیره لاقل دوسه درجه از خودش خوشگلتر،ولی از نظر قیافه ازش پایینتره و مغروووووور. 

خدایا شکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.