2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال درمورد رفتن به خونه مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 24 پست
واقعا به خدا گل گفتی اما اینا بار اولشون نیس ازینکارا میکنن دلم میخاست میتونستم منم یبار برای مهمونی ...

ما هم از این گروها داشتیم یکبار بحث شد بعد همه متفرق شدن 

بعد اون دوباره به گروه زدن مادرشوهرم نمیزاشت جلو من بگن  

واقعا حرفت درسته منم هرسال همینکارو میکنم اصلا اهل اینجور حرفا نیستم ولی وقتی میفهمم همه رو دعوت کرد ...

عزیزم حق دارید ناراحت بشید اما شازد رفتید و دیدید سوتفاهم شده بقسه هم دعوت نکرده...خونه بمونطد چی میشه ناراحتی و دلخوری و خود خوری چیزی نداره که مگه چندتا یلدا زنده ایم بخاطر خودت برو...تازه اگه میتونی و حوصلشو داری یه کیکی چیزکیکی هم درست کن

کیفشو ببری مادر شوهرتم شرمنده میشه...من لمشب دوتا ظرف کیک بردم خودم درست کردم اینقدر همه خ ششون اومده بود و تعریف کردع بودن که نگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حق دارید ناراحت بشید اما شازد رفتید و دیدید سوتفاهم شده بقسه هم دعوت نکرده...خونه بمونطد چی می ...

آخه مطمئنم که دعوت میکنه چون که بقیه بچه هاش خونشون نزدیکه به مادرشوهرم و درهفته رفت و آمدولی مابخاطر کارشوهرم فقط آخرهفته میریم درواقع فقط ما نمیدونستیم که فردا شبه یلدا رو میگیرن حتی میتونم بگم فقط باید به مازنگ میزد چون فقط مادرجریان نبودیم

آخه مطمئنم که دعوت میکنه چون که بقیه بچه هاش خونشون نزدیکه به مادرشوهرم و درهفته رفت و آمدولی مابخاط ...

عیبی نداره عزیزم سخت نگیر مادره دیگه 😍😍😍 خونه مادر پدر جایی نیست که بری کم عزت بشی😍

لعنت بهش😂

نه بنده خدا نیتش خیر بود . چون اون سری من ناراحت شدم از گروه لف دادم و کمی کدورت پیش اومد نمی‌خواست دوباره تکرار بشه . 

یه چیز جالب بعد لف دادن من تو گروه پشتم حرف میزدن من با گوشی شوهرم می‌خوندم قشنگ شناختمشون

نه بنده خدا نیتش خیر بود . چون اون سری من ناراحت شدم از گروه لف دادم و کمی کدورت پیش اومد نمی‌خواست ...

آهان عزیزم💖

برام عجیبه واقعا یعنی اینقدر مهربونی سخته که بدجنسیو ترجیح میدن؟لعنت به هرکی ازعمد بقیه رو ناراحت میکنه و دل میشکنه