2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

2219 بازدید | 48 پست

دوستان که زایمان طبیعی انجام دادید و یهو دردتون گرفته یا کیسه آب پاره شده 

چندتا سوال داشتم 

۱ .هفته چند بودید 

۲. چند روز قبل شروع درد یا پاره شدن کیسه آب چه علائم و شرایطی داشتید 

۳. چیزی خوردید برای زایمان 

۴.حرکات بچه چطور بود 

۵.وقتی درد شروع شد سریع رفتید بیمارستان یا نه یکسری کار مثل حموم اینجور چیزا انجام دادید رفتید 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۵ هفته و ۳ روز کیسه آبم پاره شد 

قبلش چه علائمی داشتی ؟؟؟؟؟؟حرکات نی نی چطور بود 

کیسه آب پاره شد چند ساعت بعد زایمان کردی

حموم رو برو نترس 

بعد از پارگی کیسه اب و نشت و ...تا شش ساعت وقت داری برسی بیمارستان 

حرکات بچه رو یادمه یه تکونای شدید و عین قله ی کوه شده بود شکمم 

من سزارین اورژانسی شدم

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

من سر زایمان اولم طبیعی بود دکتر گفته بود ک طبیعیه دردام شروع شد صبر کردم س چهار ساعت ک مطمئن بشم بعدش رفتم بیمارستان درد کشیدم نشد طبیعی بردنم سزارین 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

سلام خانما من رابطه داشتم البته درد پریودی هم دارم میگیره ول میکنه ولی شدید نیس رفتم دسشویی ترشح خونی دیدم چیکار کنم خطرناکه یا طبیعیه؟اسی ببخشید وسط تاپیکت سوال پرسیدم

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

من برام زده بود تاریخ 29,اسفند زایمان نکردم دردم نداشتم میخواستم برم شیرینی عید بخرم گفتم بذاریه سرم بیمارستان برم تارفتم هفته 39بلافاصله بستریم مردن سرم امپول تادوازده شب امپول فشارکه زذن دردای وحشتتاکی داشتم نمیخوام بترسونمت ولی مرگ روبه چشم دیدم اینقدر مشت زدم تواون میله ها ی بغل تختم نزدیک زاییدنم مثلا بیست دقیقه تا دنیااومدن بچه کیسه ابم پاره شد 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 

من هفته ۳۹ بودم کلا تو بارداری تنبل نبودم ولی دو سه روز قبل زایمانم خیلی سنگین شده بودم بدنم درد میکرد روز زایمانمم کیسه ابم پاره شد اول رفتم مطب دکترم معاینه کرد رفتم خونه دوش گرفتم سریع آماده شدم رفتم بیمارستان که حدودا تا برسیم یک ساعت و نیم زمان برد همه اینها

بعد اینکه وقتی داشتم از مطب میرفتم خونه دکترم گفت تا میتونی مایعات بخور شربت زعفران ام شنیدم خیلی خوبه خواهرم درست کرد تو راه خوردمش

دقیقا سه سال پیش من یلدارو توی بیمارستان گذروندم😍

ولی کیسه آبم داره نشد 

ترشح داشتم ز زدم گفتن بمون پاره شه بعد بیا 

ولی دردم شروع شد از ساعت 9

خفیف بود خیلی ،جات خالی ی عالمه غذام خوردم و رفتم،شب قبلشم رابطه داشتم ک خودش تحریک می‌کنه واسه زایمان،توی هفته های آخر بخصوص 

خلاصه 11راه افتادم رفتم،4صبح زایمان کردم 

دردم حین زایمان داشت ولی ن اونقدری ک ملت میگن😅

خلاصه راضیم😜

باریکلا ب انتخابت✌️

هیچ جای دنیا بجز ایران انقد آمار طبیعی کم نیست

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
مگه کیسه آب پاره بشه سر نمیکنن

نه بعد چند ساعت درد شروع میشه و زایمان اگه درد شروع نشه القا زایمان جز اینکه سر اختیاری درخواست کنی یا بچه بریچ باشه با مکنیوم دفع کرده باشه

قبلش چه علائمی داشتی ؟؟؟؟؟؟حرکات نی نی چطور بود  کیسه آب پاره شد چند ساعت بعد زایمان کردی

دردای شبیه پریودی خیلی خفیف 

رفتم دسشویی یهو ی تق صدا اومد از تو شکمم پاشدم دستامو داشتم میشستم ک دیگه آب ریخت 

وقت حموم داشتم ولی از ترس سریع رفتم 

۵ صبح رفتم زایشگاه ۹:۳۵ دقیقه شب زایمان کردم 🥲