2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 2219 بازدید | 48 پست
خون چه رنگی؟

غلیظ نبود صورتی بود

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

من ۴۰ هفته کیسم پاره شد 

اره حموم رفتم تا برم بیمارستان ۱۰ ساعت شد پارگی چون شب پاره شد مامای همراهم گفت استراحت کن تا صبح 

رفتم ناهار جوجه دادن خوردم عصری هم زاییدم شکر خدا خوب بود زایمانم 

حتما قبل رفتن برای زایمان تغذیه خوب و خواب کافی داشته باش تا بتونی دووم بیاری و زایمانت خوب باشه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دردای شبیه پریودی خیلی خفیف  رفتم دسشویی یهو ی تق صدا اومد از تو شکمم پاشدم دستامو داشتم میشست ...

منم درد خفیف پریودی دارم ولی نمیرم خودم چک کنم بنظرت باید برم؟

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

سلام خانما من رابطه داشتم البته درد پریودی هم دارم میگیره ول میکنه ولی شدید نیس رفتم دسشویی ترشح خون ...

احتمالا نی نی امشب یا فردا بیاد،دقیقا من علائمم با همین ترشح شروع شد 

پیشاپیش تبریک میگم،فقط تا میتونی ب خودت انرژی مثبت بده ک واقعا موثره

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
دقیقا سه سال پیش من یلدارو توی بیمارستان گذروندم😍 ولی کیسه آبم داره نشد  ترشح داشتم ز زدم گف ...

من اولی طبیعی بودم اما چون مسمومیت بارداری گرفتم با القا درد زایمان کردم و میخواستم ببینم علائم داره قبلش آدم بفهمه خودشو آماده کنه هم روحی هم جسمی 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
احتمالا نی نی امشب یا فردا بیاد،دقیقا من علائمم با همین ترشح شروع شد  پیشاپیش تبریک میگم،فقط ت ...

مرسی عزیزم،من اصن نرفتم خودمو چک کنم چقد بیخیالم ب شوهرم میگم دردم گرفت بیدارت کنم چیکار میکنی میگه اب میخورم😂

سلام خانما من رابطه داشتم البته درد پریودی هم دارم میگیره ول میکنه ولی شدید نیس رفتم دسشویی ترشح خون ...

خواهش عزیزم 

الان چند هفته ای اگه درد ادامه دار بود حتما برو بیمارستان عزیزم 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
حموم رو برو نترس  بعد از پارگی کیسه اب و نشت و ...تا شش ساعت وقت داری برسی بیمارستان  حر ...

من بعد ۱۰ ساعت رفتم ریلکس هم بودم😂😂

احتمالا نی نی امشب یا فردا بیاد،دقیقا من علائمم با همین ترشح شروع شد  پیشاپیش تبریک میگم،فقط ت ...

خیلی استرس دارم

من رابطه داشتم میگم شاید واسه اونه ولی درد پریودی دارم

خیلی استرس دارم من رابطه داشتم میگم شاید واسه اونه ولی درد پریودی دارم

وای خدا نی نی😍😍 نترس بهترین روز عمرت میشه ایشالا😊

بخاطر رابطتته..حوایت ب تکوناش باشه..فذدا حتما برو بیمازستان

اره حتما میرم مرسی عزیزم