2777
2789

هرشب یلدا یه چشمم اشکه یه چشمم خون

یه بچه که بدنیا میاد اگه خوشبخت باشه تا ابد خوشبخته اگه بدبخت باشه تا ابد بدبخته

امشب اول رفتم خونه بابام همه داغون افسرده پدرمادرم داغون افسردگی حاد بابام قلبش درد میکرد مادرم بدتر برادرام ناراحتی اعصاب دارن دادو بیداد میکنن خواهرام شوهراشون داغون زندگی من بدتر

هر کس یه گوشه کز کرده بود به ناراحتی خودش میسوخت

بعدش رفتم خونه مادرشوهرم خواهرشوهرام بزن و بکووب رقص و شادی قیااامت 

بعدم میخوندن ما خوشیم شادیم هر کی نمیتونه مارو ببینه کور بشه کور بشه چشم حسودامون کور بشن هر کی ما رو نمیتونه ببینه 

دختر خواهرشوهرمو دیدم پارسال ازدواج کرده بود الان ۶ ماه حامله اس

یه لبش خنده بود هی هم میگفت چشگ نخورم

همش خانواده خودمو با اینا مقیایسه میکنم بارداری خودم  رو با اینا مقایسه میکنم دلم کباب میشه برای خودم برای این بی کسی و بدبختیم

بعدم حرف یکی از آشناهای فامیلاشونو میزدن دختره خانواده داغونی داشت مثل من 

باباش مریض بد حال بود همش بستری بود اینا پول نداشتن بدبختی کشیدن

دختره ۱۳ سالگی شوهر کرد شوهرش خیلی آشغال بود خیلی اینو اذیت میکرد هی میگفت به این من تو رو نمیخوام الان ۲۵ سالشه

رفته با یه مرد دیگه دوست شده میخواد طلاق بگیره

من نمیگم کارش بد نیست ولی هیچ کس نمیگه این دختر از ۱۳ سالگی تا ۲۵ سالگی کمبود توجه واشت قبلشم که بدبختی کشیده بود

همش اون دختر رو با دختر حامله خودش مقایسه میکرد همش پز دخترشو میده دختر من ال بل خیلی خوشبخته

شوهزش خیلی خوبه!

واقعا یعنی خدا از رگ گردن به آدم نزدیک تره؟!!! کو پس کوو

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت چطوره؟

سلام … دوست خوبم دوتا مشکل برام پیش اومده فقط یک حمد شفا برای سلامتی مادرم و یک سوره توحید برای درست شدن مهاجرتم و آسان و سریع شدنش به ک یا آ بخون انشاالله  … خدا هزار برابر بهت بده ❤️❤️….تپلی ام دارم رژیم میگیرم وزن اون ۸۹ کیلو …هرماه ۴ تا ۵ کیلو کم … وزن اول ۸۵ (ماشاالله شد)آذر ….وزن دوم ۸۰() دی …. وزن سوم ۷۵() بهمن …. وزن چهارم ۷۰ ()اسفند….وزن پنجم ۶۵()فرودین….انشاالله
چقد عقده اییه واقعا گفت چشم نخورم؟؟

اره بخدا

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

چقدر درکت کردم منم دیروز خونه مادرم بودم مامان بزرگم حالش خوب نیست پیری و از پا افتادن مامانم همش تو فکر اوناس انگار مجلس ختم گرفته بود خیلی هممون ناراحت امروزم طرف مادر شوهرم همه غش غش خنده و بکوب و کیف انگار هیچکس مشکلی نداره 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

شوهرت چطوره؟

داغون 

شانس من این فقط تو خانوادشون مغزش خرابه

چقدر درکت کردم منم دیروز خونه مادرم بودم مامان بزرگم حالش خوب نیست پیری و از پا افتادن مامانم همش تو ...

من همیشه این صحنه ها رو میبینم

بمیرم الهی بابات چشه عزیزم؟ 

قلبش درد میکرد

البته خودش مقصر تمام بدبخایای ماست زندگیمونو داغون کرد

آخی. انشالله خدا مشکلتو حل کنه. فقط سعی کن مشکلات خانوادگیتو نفهمن. منم کل خونواده شوهرم آدمن جز خود ...

میشناسنشون آشنای دوریم