2777
2789

دقیقا پارسال یلدا بود که عصرش داشتم از کلاس کنکور برمیگشتم خونه و وقتی از جلوی یه قنادی رد شدیم و کیک هاش رو دیدم یه لحظه با تموم وجودم حسرت خوردم که خدایا یعنی میشه منم یه روز مثل همه حداقل بدون استرس و ... دور هم جمع باشیم چون چندین سال بود که هیچ مناسبتی رو جدی نمیگرفتیم اون شب واقعا از ته دلم از خدا گله داشتم و انگار غم عالم رو قلبم سنگینی می‌کرد ولی خدا رو شکر همه اون سختی ها تموم شد و امسال دور هم تونستیم یه شب رو با آرامش و خوشی سپری کنیم خواستم بگم اگه امسال مشکلی داشتین که باعث ناراحتی تون شده امیدوار باشین که انشاالله خیلی زود حل بشه و روز های آینده جبران بشه براتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدتر حالم گرفته شد  اومدی بگی یلدات خوب بود ما نداشتیم ‌

نه به خدا ، من پارسال فکر میکردم هیچ وقت قرار نیست روز خوش ببینم اومدم بگم اگه شما هم اینطوری فکر میکنین طرز فکرتون رو عوض کنین 

تا الان حل نشده از الان ب بعدشم دیگه امیدی ندارم ک حل شه

اگه مشکلت فقط مربوط به خودته مطمئن باش اگه بیشتر پیگیر باشی حل میشه ولی اگه مربوط به دیگرانه و اونا باید یه قدمی بردارن تا حل بشه شاید به قول خودت درست نشه هیچوقت

اگه مشکلت فقط مربوط به خودته مطمئن باش اگه بیشتر پیگیر باشی حل میشه ولی اگه مربوط به دیگرانه و اونا ...

عزیزم. دوسال پیش خواهرم سرمون بابت ی زمین کلاه گذاشت و حقمون رو خورد. شوهرم با چ بدبختی دوباره پول جمع کرد تا بتونیم ماشین بخریم. ما یک سالو نیمه داریم برای قرعه کشی ماشین اسم مینویسیم و اسممون درنمیاد. این خواسته ما ن ضرری واسه دیگران داره ن جوری هس ک خودمون توش دخیل باشیم. ی قرعه کشی هس ک هر کس خدا نظر کنه اسمش درمیاد. وقتی خدا نمیخاد ب چیش امید داشته باشم اخه؟

عزیزم. دوسال پیش خواهرم سرمون بابت ی زمین کلاه گذاشت و حقمون رو خورد. شوهرم با چ بدبختی دوباره پول ج ...

این واقعا ی سنگ‌ریزه هس ن ی سنگ بززگ. ولی وقتی نمیشه وقتی اسمی درنمیاد واقعا ما توش دخیل نیستیم

عزیزم. دوسال پیش خواهرم سرمون بابت ی زمین کلاه گذاشت و حقمون رو خورد. شوهرم با چ بدبختی دوباره پول ج ...

حق داری گاهی آدم احساس می‌کنه به بن بست مطلق رسیده ولی ناامید نشو بالاخره حل میشه یکم دیگه تحمل کنین ولی اصلا بیخیالش نباشین چون الان نخرین معلوم نیست چند سال بعد بتونین یا نه با این وضع ، بابت خواهرت هم خیلی ناراحت شدم اگه عمدی این کار رو کرده واقعا قابل بخشش نیست امروز یکی بهم میگفت خدا رو شکر که خواهر برادر دارم واقعا خیلی نعمت بزرگیه من بهش گفتم همه خواهر برادرا مثل واسه شما خوب نیستن...