2777
2789
عنوان

خوش بحالتون ک خانواده دارین

368 بازدید | 16 پست

قدرشونو بدونین 

مثل ما نیستین ک تک و تنها افتادیم یه گوشه شهر...وضع مالیمون نسبتا خوبه مرفه نیستیم ولی حسرت به دلم نیستیم همو هم دوست داریم اما بسیار بی کس و کاریم، دیشب ک بیمارستاک بودم کلی به حال خودم غصه خوردم هزاران مراحل سخت دیگه زندگی ک تنها بودیم.

خوش بحالتون ک مادر دارین، مامان آدم سنگ صبور آدمه...دلسوز واقعیه.داشتن خواهر برادر نعمته...اگ دارین خدا براتون حفظ کنه...برای منم دعا کنید از این همه تنهایی بیرون بیایم، هیچ فک و فامیلی نداریم.همسرم از من بدتره ...موقع ازدواجم هزاربار گفتم دوس دارم با خانواده پرجمعیت وصلت کنم چه کنم ک دست من نبود...

یه دعایی سوره ای راهکاری نشونم بدین ک بتونم تعاملمو بالا ببرم ک یه کم دور و اطرافم شلوغ بشه...چیکار کنم.

حسرت یه مهمونی رفتن یا مهمون اومدن به دلمه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادما از یه سنی به بعد چه اونا که پر جمعیت هستن چه کم جمعیت جای فامیلا بیشتر با بچه‌ ها عروس دامادا و نوه هاشون وقت میگذرونن...

میتونین همشهریای خوب‌ و دوستای خوب پیدا کنین. میتونین شاغل باشین و‌همکارای خوب پیدا کنین رفت امد داشته باشین. شما اونارو‌ دعوت کنین اونام شمارو و همینطور ادامه داره. دوستیا اینجوری شکل میگیرن

خانوادت کجان؟ عمو عمه خاله…!!؟؟؟ نمیشه که هیچکدوم هیچکی رو نداشته باشین

مادرم بیش فعالی داشته خاموادش به جا درمان یا محبت ،به زور دادنش بابام که سی سال بزرگتر بوده ازش و اعصاب و روانشو موج گرفته و بعد فوت کرد تاثیر اعصاب پدرم رو مادرم بدتر بوده و مادرم کلا از حالت عادی خارجه ...عموهام خارج از کشور و یا شهرای دیگن متاسفانه هیچ ارتباطی باهاشون نداشتیم ....خیلی سعی کردم با اینستا و فیس بوک پیداشون کنم ولی محل ندادن و ارتباطی شکل نگرفت. خاله ها و دایی ها هم همیشه سرکوفت مامانمو میزدن و در غیرعادی ترین حالتهای انسانی و عاطفی تو جمع مسخرش میکردن و حالمو خراب میکنن

من دلم خانواده خودمو میخاد مثل خواهر برادر و مادر پدر ...از دایی و عمو انتظار ندارم

ادما از یه سنی به بعد چه اونا که پر جمعیت هستن چه کم جمعیت جای فامیلا بیشتر با بچه‌ ها عروس دامادا و ...

خیلی سعی کردم اما اونا همیشه حرف از خانواده برای گفتن داشتن و این خلا همیشه همراهم بوده...خیلی وقتا هم سو استفاده کردن 

مادرم بیش فعالی داشته خاموادش به جا درمان یا محبت ،به زور دادنش بابام که سی سال بزرگتر بوده ازش و اع ...

عزیزم برات ناراحت شدم😔

ایشالله دوستای مهربون و نجیب پیدا کنی که باهاشون خوش باشی.

چقدر خانواده مادرت بیشعور بودن(ببخشید).

الان مادرت کجاست؟

خانواده شوهرت نیستن؟

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
عزیزم برات ناراحت شدم😔 ایشالله دوستای مهربون و نجیب پیدا کنی که باهاشون خوش باشی. چقدر خانواده ما ...

مامانم نزدیک خودمه ولی میگم حالتاش غیرعادیه میتونیم رابطه مسالمت آمیز داشته باشیم اما صمیمی نه. اخرین بار داییام گفتن بفرستش سالمندان دیگ باهاشون قطع ارتباط شدم

مامانم نزدیک خودمه ولی میگم حالتاش غیرعادیه میتونیم رابطه مسالمت آمیز داشته باشیم اما صمیمی نه. اخری ...

ای بابا😔

حالا عزیزم زیادم غصه نخور.

باور کن هرکی یه غم بزرگ تو زندگیش داره ولی نمیگه.

این خاصیت دنیاست که به همونی که نداریم میچسبیم.

ولی اگه تنتون سالمه ،و در حد یه زندگی معمولی دستتون پر هست، خدارو شکر کن و با همین چیزای اندک سعی کن شاد باشی…انشالله کم کم دورت شلوغ میشه و ادمای مثبت وارد زندگیت میشن

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨