سلام گلم . درسته یک بوته هست با گل های زرد . ما قسمت جنوب فارس هستیم و زمستون سبز میشه.خیلی بدبو هست اما خاصیت فراوون داره و طبع بسیار گرمی داره . دقیق واسه چی خوبه نمیدونم اما به خاطر اینکه میگن خاصیت فراوون داره،مصرف میکنیم.شما کجا زندگی میکنی؟
نمیدونم . باید بپرسی ببینی سبز میشه یا نه . این منطقه هم هرچند سال یکبار میشه . چون بوته نر و ماده داره . ماده بدرد نمیخوره.نر هم هفت سال طول میکشه تا دوباره سبز بشه جای قبلش . اگه واسه تنبلی تخمدان چیزی میخوای،اینجا یه حلوا میفروشن که واسه تنبلی تخمدان و گرم کردن رحم هست .درکل واسه رحم هست و بسیار عالی هست . torshshirin.mamani این پیج اینستاش هست.میتونی چک کنی و اگه راضی بودی سفارش بدی . من سر هر دوبارداریم مصرف کردم .کنارش پیاده روی هم داشتم.عالی بود و سریع باردار شدم
خیلی شبیه همن تو نت زدم ولی از گیاه آنغوزه خیلی تعریف میکنن ظاهرا گیاه بدبوی هستش
برای کیست هست بیشتر
فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
این حلوا رو چقد استفاده کردی چند سال باردار نشدید اخه من رفتم تو ۱۲سال
عزیزم . ان شاالله که زودتری باردار میشی و انتظارت تموم میشه . من بعد چهارماه اقدام خوردم که نتیجه گرفتم . حالا شما دوازه سال هست نمیدونم دیگه.ولی خب تقویتی خوبی هست . طرفای ما به زنی که زایمان کرده میدن میخوره که رحمش تمیز بشه بعد زایمان