2777
2789
من بچم زردیش از سه روزگی شروع شد و کم بود و رف بالا و چون خوددیم به تعطیلی خیلی زباد شد و به 19 رسید.45 ساعت زیر دستگاه بود و رسید به 7.الان که 13 روزشه دیشب بردمش دکتر باز 14 شده بود.دادم بهش فنوباربیتال میدم بنظرتوت کی پایین میاد
سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
یه مشکل دیگه اینکه تو مدفوعش رگه های خونی هس که دکتر بردم گف حساسیت به لبنیات گاوی و گوسفندی هست و گف مطلقن پرهیز کن...منم دوروزه نمیخورم اما بازم رگه های خونی هست تو مدفوعش..کسی تجربه داره
دیگه تو همین یکی 2روزه باید پایین بیاد. زیاد بهش شیر بده
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1036752&PageNumber=7 پاسخگوی سوالات دندونپزشکیتون هستم. جهان سوم به جایی گفته میشه که اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اگه مرد به همسرش خیانت کنه به زنش میگن بیشتر به شوهرت برس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی طول میکشه من زردی بچم 11 بود 2روزگیش حدودن ده روزگیش 10 بود الان که 35 روزشه هنوز زرده 1خورده
تا ۱۴۰۰ با محمد جواد و محمد باقر و محمد حسین. چیکار کنم دیگه پسر دوستم. خدا ایشالا بهم عطا کنه
اخه انقد دکترا میترسونن.فقطم دنبال پول جدا کردنن...هی ببر با دستگاه تست ،تست کن...هی ببر دکتر هی دستگاه...فقط الاف میکنن
تا الان فقط 400 واس همین زردیش پول دستگاه و اینور اونور دادم پولش فدای سر بچم...اخه مث ادم مداوا نمی کنن
ار هاش خون هاتون با هم یکیه؟ من خودم منفی بودم پسرم مثبت برا همین زردیش خیلی دیر خوب شد
حال من خیلی خوبه. اینجاهم میام با دوستای مجازیم بگم و بخندم و شادتر شم. لطفا اگه قصد ضدحال زدن دارید تاپیک رو ترک کنید.
در مورد شیرت هم اگه با پرهیز غذایی خوب نمیشه با مشورت یه دکتر میتونی از شیر خشک مخصوص براش استفاده کنی دیگه شیر خودت رو بهش ندی
حال من خیلی خوبه. اینجاهم میام با دوستای مجازیم بگم و بخندم و شادتر شم. لطفا اگه قصد ضدحال زدن دارید تاپیک رو ترک کنید.
فدات شم الکی نمیگن. خب زرد خطرناکه دیگه. 14 هم هنوز زیاده. نگران نباش درست میشه. لازم بدونن میبرن زیر دستگاه. فدای یه تار موی بچه ات هزینه هاش. بچه همینه قربونت برم. درست میشه. الان شما از زایمانو بارداری خسته ای حساس شدی داری اذیت میشی. ولی سعی کن مرتب چک کنی زردیشو.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1036752&PageNumber=7 پاسخگوی سوالات دندونپزشکیتون هستم. جهان سوم به جایی گفته میشه که اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اگه مرد به همسرش خیانت کنه به زنش میگن بیشتر به شوهرت برس
سلام عزیزم دختر منم دنیا اومد زردی داشت روی١٧بود روز سوم دنیا اومدنش براش دستگاه چهار لامپه گرفتم تو خونه دو روز زیر دستگاه بود میدونم الان حالت چطوره کاملا درکت میکنم بدترین روزای عمرم بود اما میگذره تا چهل روزگی همچنان صورتشون زرد هست اما بعدش خوب میشه من فقط خاکشیر و عرق کاسنی و شیر خشت میخوردم سعی کن تند تند شیرش بدی هرچقدر دفع داشته باشه زودتر پایین میاد ،برای رگه های خون هم نگران نباش تا چند روز اثر مواد غذایی داخل شیرت هست ولی سفت و سخت رژیمت رو رعایت کن چون با یه کوحولو ناپرهیزی باز بچه بهم میریزه اگه تا یک هفته مواد الرژین رو رعایت کردی باز خون بود باید با پزشک حتما مشورت کنی
عزیزم برا زردیش ببرش حکیم سنتی پشت گوشش حجامت کنه یه قطره خون در بیاد زردیش میاد پایین رگه های خون بخاطر حساسیت به خیلییییی چیزهاست اما عموما حساسیت ب پروتیین گاو و بادام به هیج عنوان محصولات گاوی نخور حتی مثلا بیسکوییت مادر یا هر کیکی ک تو ساختش از شیر خشک استفاده شده شیر خشک پایه گاوی داره از ١٤ روز بعد از شروع پرهیزاتت بچت خوب میشه نه دو روزه البته باز هم تاکید میکنم پرهیزاتت باید خیلی وسیعتر باشه تا بفهمی بچت ب چی حساسه ک روده اش خونریزی میکنه میره تو مدفوعش مثلا من دیدم بچه ای ک حتی ب شکر حساس بود یا بچه ای ک ب میوه های فصل بهار یا بچه ای ک ب سویا یا ماهی و غذاهای دریایی یا گندم جو پیشنهاد میکنم ببریش فوق تخصص گوارش اطفال