2777
2789
عنوان

کیک نمکی

188 بازدید | 12 پست

امشب همسرم سر کار بود گفتم برای بچه ها کیک درست کنم خوش بگذره،

به جای بکین پودر تو کیک نمک ریختم 😣

کیکم پف که نکرد هیچ بد مزه شده

نمیدونم چی شد متوجه نشدم

حالم گرفته شد😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه همه ی انگیزه م رفت.حال ندارم دوباره درست کنم

پاشو عیب نداره

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

ماكه دعوتيم ولي برا فردا كه مهمون داريم (كيكو صبح خامه ميزنم بدمزه نشه تو يخچال اخه صبح ميان)درست كردم همين الان حواسم نبود تو حال خودم نبودم نميدونم چي شد يهو پودر ژله رو زدم قاطيش اخه همون موقع ميخواستم ژله هم درست كنم الان دوباره شروع كردم

اشپز كه دوتا شد اش يا شور مي شود يا بي نمك الان برعكس شده

پاشو دختر انگيزه ندارم چيه تنبل بازي در نيار  

1390 کنار اسمم تاریخ تولد یه دختر کوچولوی عزیزیه برام،فکر اشتباه نکنین❤️

یعتی واقعا نفهمیدی نمک 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

یعتی واقعا نفهمیدی نمک 

راستشو بگم توی قوطی بکین پودر قبلا برای مسافرت نمک ریختم و بردم بعد بقیه رو خالی نکردم گذاشتم کابینت.

بعدا فراموش کردم وبه خیال بکین پودر گذاشتم تو یخچال کنار وسایل کیک.

واین شد که گند زدم

راستشو بگم توی قوطی بکین پودر قبلا برای مسافرت نمک ریختم و بردم بعد بقیه رو خالی نکردم گذاشتم کابینت ...

پاشو شروع كن ميگم. نسشته پست ميزاره بدوووو چيزي نمونده ها  

1390 کنار اسمم تاریخ تولد یه دختر کوچولوی عزیزیه برام،فکر اشتباه نکنین❤️
راستشو بگم توی قوطی بکین پودر قبلا برای مسافرت نمک ریختم و بردم بعد بقیه رو خالی نکردم گذاشتم کابینت ...

وای چه بد اشکالی نداره خاطره میشه حالا اگه میتونی پودر کیک بخر تا زود اماده بشه

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️