سلام بچه ها. ازتون نظر میخوام ممنون میشم کمکم کنید.من سه ساله ازدواج کردم و مادرشوهرم اصلا برام عیدی نیاورده نه شب یلدا نه عید نوروز حتی به روشونم نیاوردن،منم با خودم عهد کردم که شب چله بهشون زنگ نزنم چون بهم بی احترامی کردن (رسم دارنا چون برای جاری بزرگم برده بودن) امروز شوهرم از سرکار اومد گفت یادت باشه امشب شب یلداس به پدرمادرم زنگ بزنیم 😐 منم هیچی نگفتم من اصلا دوست ندارم زنگ بزنم ،درضمن اصلا مادرشوهرم زنگ نزده که بگه شب یلداس بیایید اینجا ..حالا به نظر شما زنگ بزنم یانه؟ یا به شوهرم چی بگم
خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم برجورایی شبیه تو هستم و بهم بی اخترامی کردن منم خونش نمیرم طبقه بالا هس اما نمیرم تا بسوزه همینطور ک اپن منو سوزونده ناراختش میکنم همینطور ک اون ناراختم کرده چشم انتظارش میزارم همینطور ک اون چشم انتظارم کردم شوهرمم پشتم هس
زنگ بزن زهر نکن این روزو ولشون کن حالا لیاقت ندارن خوبی بلذ نیستن تو خوب باش شرمنده شون کن
بچه ها من یه آرزوی خیلی بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم میخواد به آرزوم برسم خیلی تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
ببین دقیقا من شرایط تو رو دارم .... بنظرم سعی کن در ی حدی احترام نگه داری که اذیت نشی نه زیاد نزدیک شو نه بهونه بده دستشون .... منم خیلی سعی کردم متوجه بشن به روی خودشونم نیوردن
نه منم برجورایی شبیه تو هستم و بهم بی اخترامی کردن منم خونش نمیرم طبقه بالا هس اما نمیرم تا ب ...
چقدر کینه ای☹️
بچه ها من یه آرزوی خیلی بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم میخواد به آرزوم برسم خیلی تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
همینا رو بهش بگو و زنگم نزن. البته اگه فکر میکنی کولی بازی در میاره و دعوا راه میندازه الان زنگ بزن و از فردا شب یه پروسه یه ساله رو شروع کن که سال دیگه به جای اینکه بگه زنگ بزن هی ازت عذرخواهی کنه که زنگ نمیزنن
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.