2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بگم خونه رو بزن به نامم

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 80 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بگو عزیزم

اگ قبل این که بزنه ب اسم خودت ب اسم تو بزنه مال توعه

ولی اگ اول کلا ب نام خودش بزنه بعد برگرده همشو یا قسمتیشو بهت بده خدایی نکرده طلاق بگیرین میتونه ازت کامل بگیره

به نظرم اگه قبول کنه ۳ دانگ بزنه به نامت  و شما ماشینت رو بفروشی باز تو محضر میتونه بزنه زیر حرفش

یه کار دیگه کن

من یه راهکاری برام پیش اومد ، فقط از اون طریق تونستم ۳ دانگ از شوهرم بگیرم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
بگو اگه قضیه منو تو خیلی برات مهمه پس به نام زدنش به من نباید چیز سختی برات باشه مگه نمیگی منو تو ند ...

+++++

همینو بگو اسی حله

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

بگو ماشینم رو دوست دارم به تو بفروشم میدونم پول نداری ولی سه دنگ خونه بابتش بدی هم قبوله -

بابا الان اینو بگم میخاد کلی فیلم بازی کنه اره تو رفیق نیستی تو یار نیستی تو منوتویی داری، چرا باید ب زبون بیاری من صلاح باشه میزنم ب نامت فلان

خیلی هفت خطه

تا آخر عمرم سر کوفت بزنه(به قول خودت) باز بهتره تا ماشینو بگیره و هیچی به نامت نزنه

پررو 

والا

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

واااای چه دردی رو تحمل کردی عزیزم 😭

حتما این کارهاش خیلی سخته برات  

🍎 عضو گروه ۳ ستاره هستم  🔹️ شروع رژیم : ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ با وزن ۹۰ کیلوگرم 🔹️ وزن هدف : ۷۵ کیلوگرم  🔹️ روزنوشت رژیمم رو اینجا ثبت میکنم . اگر دوست داشتید خوشحال میشم در کنارم باشید :    https://eitaa.com/my_diet_journal

والااگ منوتو ندارهو واقعا باهم رفیقیم بزن ب نام منپولش هم ک من دارم میدم؛ پس دیگ حرفی نمیمونهبیین ول ...

بزار بگه.

بگو من دستتو خوندم، پول خودت مال خودته پول منم مال خودته...

هیچوقت ب مردای اینجوری اعتماد نکن چون شوهر خودم دقیقاااا همینجوریه ولی مم حسابی دمشو چیدم..دگ چشمش رو از طلاهای کاملا برید

پامو کردم توی ی کفش جنگ دراوردم خونه بزم ب نامم بعد اون دگ خفه شد اسمی از طلاهای نمیاره

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀