2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته👍😅

تابلو بود 🤣

گلشید تپله وزنش بین ۷۵ تا ۸۰ هستش

خودش میخواد همش لاغر کنه نمیتونه 😀

دوران دانشجویی ۶۵ کیلو بود خیلی خوش اندام تر بود

‌         ܩߺࡅ߳ܫܤܒ‌ܩܢ ࡅ߲ܤ                                           ܒ‌ܦ‌ࡄߺتߺܙ ܒ‌ࡆܝࡄ݅ߺߺتߺࡍ߭‍ߺࡄ݅ߺࡍ            ♥️ 
تابلو بود 🤣 گلشید تپله وزنش بین ۷۵ تا ۸۰ هستش خودش میخواد همش لاغر کنه نمیتونه 😀 دوران دانشج ...

من می‌خوام لاغر کنم گفتم تا عید بشم مثل گلشید خوبه البته من قدم بلند تره بعد عید برم واسه کات

ولی خیلی لشه حاج خانم 
من می‌خوام لاغر کنم گفتم تا عید بشم مثل گلشید خوبه البته من قدم بلند تره بعد عید برم واسه کات

ببین البته این توپر و عضله ایه

من آدم دیدم ۷۵ کیلو با قد ۱۷۰ خیلی شکم داشته

ولی این کمر پهلوش خوبه

‌         ܩߺࡅ߳ܫܤܒ‌ܩܢ ࡅ߲ܤ                                           ܒ‌ܦ‌ࡄߺتߺܙ ܒ‌ࡆܝࡄ݅ߺߺتߺࡍ߭‍ߺࡄ݅ߺࡍ            ♥️ 

ب نظرم همه چیش خوب و متناسبه

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای