2777
2789
عنوان

برای یلدا چی درست کردین؟👀🌚🍉

280 بازدید | 19 پست

ما ک تجملاتیش نمی کنیم ژله درست کردم با چیپس و پفک و پفیلا وتخمه دورهم میخوریم مثل دورهمی های عادی

شما چکار کردین👀آخه از صبح همش تاپیک دسر و شیرینی میزنید😁

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

هیچی واقعن هیچی شب کلیم مهمون دارم😐

۱۴۰۱/۱۱/۱۴نحس ترین روززندگیم داداشم مثل دسته گلم پرکشیدورفت کجایی جان خواهر؟کجایی تمام دنیام؟😭میشه بازم ببینمت حاظرم تموم دنیاموبدم امابازم ببینمت هست ونیستم😭لطفااگه راضی بودیدواسه شادی روحش صلوات بفرستید🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کیک پختم تکه تکه کردم با هندونه میریم خونه مادرشوهر خواهرم

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

کیک میخرم  فر ندارم درست کنم ژله چیپس و پفک و کدو انار هندوانه

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

من مث ملکه ها رو تختم دراز کشیدم

بقیه انجام میدن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

هیچی واقعن هیچی شب کلیم مهمون دارم😐

چه آرامشی

جعفر ساقی حیا کن

نی نی سایتو رها کن

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
دیرشدا😐😑

هیچ کاری نکردم ازصبحه دارم دورخودم میچرخم😐😂

۱۴۰۱/۱۱/۱۴نحس ترین روززندگیم داداشم مثل دسته گلم پرکشیدورفت کجایی جان خواهر؟کجایی تمام دنیام؟😭میشه بازم ببینمت حاظرم تموم دنیاموبدم امابازم ببینمت هست ونیستم😭لطفااگه راضی بودیدواسه شادی روحش صلوات بفرستید🥀
چه آرامشی جعفر ساقی حیا کن نی نی سایتو رها کن

هعی کاش یگی بودبادمپایی میفوتاددنبالم🙌🏿😂