2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳ماهم بود نمیدونستم. سینه هام درد میکرد که ماموگرافی هم رفتم گفتن چیزی نیست. حالت تهوع شدید که کلی امپرازول خورده بودم🤦‍♀️🤦‍♀️. ضعف دست و پا که تست کورونا دادم منفی بود

بازم بگم یا بسه😂😂

من روز تخمک گذاریم رابطه داشتم که همون علائم تخمک گذاری بود

مثل درد گرفتن زیر شکم و تیر کشیدن

دیگه یکی دو روز این علائمو داشتم قطع شد دوباره یه هفته بعد همین علائمو داشتم تا موقع موعدم که بی بی چک زدم

من یه هفته تا ده روز هست که اقدام کردم،از فرداش زیر دلم درد می‌کنه میگیره و ول میکنه،مخصوصاسمت راست ،پام درد میگیره،معدمم درد میگیره نفخ میکنم،یکمم کمر درد و حالت تهوع دارم ،خیلیم احساس خستگی و خواب آلودگی میکنم،هفتم هم موعده کاش باردار باشم😶

من 63 روزم بود پریود هم میشدم نمیدونستم باردارم اتفاقی فهمیدم

جز موارد نادر بود که دکتر یه آمپول داد قطع شه پریودیم 

لانه گزینی و اینا هم نبود چند جا رفتم همشون گفتن جالبه

تا ماه اخر هم یه بارم بالا نیاوردم

خیلی فرز و زرنگ هم بودم

من ۳ماهم بود نمیدونستم. سینه هام درد میکرد که ماموگرافی هم رفتم گفتن چیزی نیست. حالت تهوع شدید که کل ...

چجوری سه ماه پریود نشدی بعد آزمایش ندادی؟تازه ماموگرافی هم که بده واسه خانومای باردار