2777
2789
عنوان

بهترین ملاک شما برا شوهر

1374 بازدید | 112 پست

درود خدمت همه نی نی سایتای عزیز

یه سوال داشتم خدمت خانمای گرامی:

بهترین کار برا خوشحال کردن همسر چیه؟منظورم این نیس ک بگین کادو بخر یا مسافرت ببر خوش خلاقی و ولخرجی و...یعنی یه مرد خوب چطور همسری باشه برا خانمش چ کارا کنه ک کارا نکنه؟جزئیاتو میخوام بدونم،ب جز کارایی ک هر مرد وظیفشه و باید برا خانمش انجام میده چ کارایی جزئی هست ک شاید ما مردا ندونیم و بی خبر باشیم،ک نیازهایی دارن معمولا خانما؟ممنون میشم جواب بدین،من عاشق همسرمم خیلی زیاد،خانمم عاشق منه اونم خیلی شاید بیشتر از من شایدم من بیشتر اما دوتامون دیوونه وار همو میخوایم...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا مردی ک زنش اولویت همه چیش باشه حتی خانواده‌ش

ن اینکه خانواده‌شو نخوادا نه، ولی اینکه زنش از همه مهمتر باشه برای مرد، خیلی لذت بخشع برای زنا 

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 

همه همینا به علاوه درک کردنش همپا بودنش نه اینکه مطیعت باشه ازاد گذاشتنش برای پیشرفت

بچه‌ها نخندینا🖤🙂...به نام خدای رنگین کمان🖤🌈...بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره :)💔🖤

بدون اینکه خودش مستقیما بگه شما خودت تو کار خونه کمکش کن‌ مثلا بگو امروز شام و ظرفا با من یا جاروبرقی زدن و ...

وقتی از چیزی ناراحته یا گله میکنه بهش حق بده (حتی شده به ظاهر اگر حق باهاش نیست) آرومش کن، بعدا تو یه فرصتی که آروم بود براش توضیح بده حق باهاش نبوده