2777
2789
عنوان

منم دلم بچه میخواد 😢

921 بازدید | 66 پست

شوهرم بچه میخواد بچه هم دوست داره 

ولی میگه الان نه  و منی که دارم ۳۳ ساله میشم و خودش ۴۰ سالشه و منی که عاشق بچه ام 😭

کلا همه تصمیم ها تو زندگی با خودشه 

دلیل نمیاره در موردش حرف نمیزنه ۲بارم قول داده زده زیرش 

و منی که هزار راه رفتم و حاضر نیست در موردش حرف بزنه 

با دیدن تاپیکای در مورد بچه اشکم در میاد 

تو زندگیم نشده یه چیزی بخوام و راحت بهش برسم 

این صرفا درد دل بود 

لطفا برام دعا کنید 

منم ۳۱سالمه همسرم ۳۵ ولی ما خودمون توافق کردیم ۴ سال دیگه اقدام کنیم خب بشین باهاش صحبت کن حستو بگو ولی خب زوری ام نمیشه اونم باید دلش باشه با بچه

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری عزیزم اما ببین مشکل ایشون کجاست؟  مشکل اقتصادی دارید ؟ قصد مهاجرت ؟ فرار از مسئولیت ؟

میگه اقتصادی اونم یک بار که کلی ناراحتی کردم 

نمیگم وضعمون عالیه ولی خوبیم ولی شوهرم میخواد همه چیز تو سطح عالی باشه براش

عزیزم اول این مشکلت و حل کن 

یعنی چی که همه تصمیما با خودشه 

این اشتباهه 

فردا روز فکر میکنی بچه هم میشه غلام حلقه به گوشش ؟؟؟؟؟

زندگی مشترکه 

به امید خدا به زودی شما طعم مادر شدن را میچشید 

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
منم ۳۱سالمه همسرم ۳۵ ولی ما خودمون توافق کردیم ۴ سال دیگه اقدام کنیم خب بشین باهاش صحبت کن حستو بگو ...

قبلش چک کنید سالم باشید ،منم گفتم تا ۶ سال نمیخوام الان فهمیدم تنبلی دارم و نمیشه معلوم نیس کی بشه اصن میشه؟؟😢

میگه اقتصادی اونم یک بار که کلی ناراحتی کردم  نمیگم وضعمون عالیه ولی خوبیم ولی شوهرم میخواد هم ...

اگه خونه و ماشین و پس انداز دارید و شغلی دارید که به واسطه ی درآمد اون شغل امکان ارتقای وضعیت مالی داشته باشید ، دیگه بچه دار نشدنتون به خاطر مسائل اقتصادی منطقی نیست 

من خودم میخواستم تا یه خونه دیگه بخریم و اوکی تر بشیم بعد اقدام کنیم ولی خب ترسیدم از یه طرف هم دیر بشه باهاش صحبت کن یا اگه الانم قبول نمیکنه یه چکاب بده خیالت راحت بشه که مشکلی نیست و چند سال دیگه هم راحت باردار میشی

منم ۳۱سالمه همسرم ۳۵ ولی ما خودمون توافق کردیم ۴ سال دیگه اقدام کنیم خب بشین باهاش صحبت کن حستو بگو ...

من ۵ساله ازدواج کردم 

۱ساله خونه خودمونیم 

از اول می‌گفت تا بریم سر زندگی 

اما کلا اخلاقش اینه نمیگه 

اینقدر اخیرا در اینباره بحث کردیم دیگه نمی‌خوام در موردش حرف بزنم چون فایده هم نداره

قبلش چک کنید سالم باشید ،منم گفتم تا ۶ سال نمیخوام الان فهمیدم تنبلی دارم و نمیشه معلوم نیس کی بشه ا ...

حق با شماست عزیزم ان شاالله که خدا یه گوگولی مگولی ناز میده بهت😍

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

ان شاالله در بهترین زمانش اتفاق میوفته

می تونی در مورد بالا رفتن سن و اینکه چه تاثیراتی روی باردری میزاره باهاش صحبت کنی

بارداری اول من ۲۹ سالگی بود با یه بار اقدام اتفاق افتاد. بارداری دوم تو سن ۳۷ سالگی کلی دارو ودرمان کردم تا شد و بعدش هم از ۱۸ هفته درگیر فشار خون بالا شدم واقعا سخت گذشت آخرش هم نارس به دنیا اومد و هزار تا مشکل دیگه. 

من ۵ساله ازدواج کردم  ۱ساله خونه خودمونیم  از اول می‌گفت تا بریم سر زندگی  اما کلا ...

ما ۹ساله با هم زندگی میکنیم ۶ ساله اومدیم خونه ی خودمون 

عزیزم اول این مشکلت و حل کن  یعنی چی که همه تصمیما با خودشه  این اشتباهه  فردا روز ...

قابل حل نیست 

شوهرم مرد خوبیه از خیلی لحاظ ولی این اخلاق و داره  

تا حالا کاری نکرده به ضرر من باشه 

تمام تلاششان می‌کنه برای زندگیمون 

ولی این مورد اذیتم می‌کنه