2777
2789

خانما۱۹هفتمه باردارم وسنگ کلیه دارم بگید چی بخورم چیکارکنم اروم بگیرم اخه درددارم

ادما هرچقدربیشتربزرگ میشن سختر خوشحال میشن..!
عزیزم شما هر کی هر چی گفت نباید بخوری به خاطر شرایطت.  بهتره به دکتر مراجعه کنی عزیزم.

مراجعه کردم گلم فعلا فقط بهم قرص سفسکیم داد ودیشب استامینفن ومفنامیک اسید خوردم ک اروم بگیرم نمیخوام امشب دوباره بخورم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراجعه کردم گلم فعلا فقط بهم قرص سفسکیم داد ودیشب استامینفن ومفنامیک اسید خوردم ک اروم بگیرم نمیخوام ...

نمیدونم والا. ولی خیلی از داروهای گیاهی را نباید بخوری.

زیاد ماالشعیر نباید بخوری. 

مراجعه کردم گلم فعلا فقط بهم قرص سفسکیم داد ودیشب استامینفن ومفنامیک اسید خوردم ک اروم بگیرم نمیخوام ...

عزیزم تو اون تاپیک جواب ندادم چون دنبال این چیزا نیستم 

من نه فالگیرم نه استخاره بلدم اصلا تو خرافات نیستم یه حس خدادادی دارم که برا بعضی ها ازشون ی انرژی میگیرم فقط همین چیز خاصی هم نیست

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
عزیزم تو اون تاپیک جواب ندادم چون دنبال این چیزا نیستم  من نه فالگیرم نه استخاره بلدم اصلا تو ...

اهااباشه عزیزم ببخش اگه ناراحت شدی منظوری نداشتم

میشه بگی جنسیت بچم چیه؟

اهااباشه عزیزم ببخش اگه ناراحت شدی منظوری نداشتم میشه بگی جنسیت بچم چیه؟

خدا بهتر میدونه عزیز دلم دختر یا پسر خدا کنه اهل سعادت باشن 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
خدا بهتر میدونه عزیز دلم دختر یا پسر خدا کنه اهل سعادت باشن 

قربونت برم اره هرچی خدابده خوبه 

چون بچه اولمه محض کنجکاوی پرسیدم🌺