2777
2789

مسکن ملی ثبت نام کردیم ی مرحله پول ریختیم چهار ماه بود منتظریم ک اس ام اس بیاد مرحله بعدی پول بریزیم رفتیم تو سایت نوشته شما رد درخواست شدید ی مرحله پول ریخایم چ وضعشه. خیلی ناراحتم واسع کسی این مشکل پیش اومده 

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥
پیگیری کنیناگ فیش واریز اینا دارین حالا چی هست این طرح

. فیش واریزی داریم. منتظر بودم پیام بیاد ک واریز کنیم. الان اینجور شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

. فیش واریزی داریم. منتظر بودم پیام بیاد ک واریز کنیم. الان اینجور شده 

عزیزم بخاطر اینه دوباره پول خواستن ولی شما ندیدی تو سایت درخواست رو...

اشکال نداره فردا برید بنیاد مسکن صحبت کنید ان شاالله درست بشه

عزیزم بخاطر اینه دوباره پول خواستن ولی شما ندیدی تو سایت درخواست رو... اشکال نداره فردا برید بنیاد ...

ن یدونه درخواست پول بود ک پرداخت کردیم بعد اون اصلن دخواست پول نکردن تو سایت هم فقد همون بود 

برو اداره مسکن و شهرسازی اونجا پیگیری کن ما میرفتیم تو سایت چیزی نبود رفتیم گفتن ماخودمون سایت رو بستیم 

یعنی مدارک برده بودید بعد گفتن پول بریزید پول ریختید الان تو سایت زدن رد درخواست؟ 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

چقد دادین همه شهرها این طرح هست 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید