2777
2789
عنوان

خانمهای بالای ۳۰ سال بیاین

680 بازدید | 43 پست

آیا شما تا به حال آزمایش پاپ اسمیر دادین ؟ 

یا برای معاینه سینه سونوگرافی میدین ؟ .چندوقت یکبار ؟ 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

من هر ۳ سال ی پاپ میرم

سینه ولی نه

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۲۷ سالمه امسال هم پاپ دادم هم سینه  ولی تا دو الی ۳ سال دیگ دوباره همین چکاپ میرم

من ۲ هفته پیش رفتم لیزر زیر بغل ، نمیدونم چرا زیر بغلم درد میکنه . عادیه ؟ 

یا باید برم سونو سینه بدم ؟

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
چند سالتون هست ؟ من ۳۲ هستم ، تا حالا انجام ندادم

۳۱ هستم گلم

حتما برو چکاب

حتما

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
٣٠سالمه دو ساله پيش پاپ اسمير دادم خداروشكر مشكلي نبود براي سينه هم ٦سال پيش انجام دادم اوكي بود

تو این سن باید سونو سینه بدیم درسته ؟ ماموگرافی ولی میگن دقیق تره 

من ۲ هفته پیش رفتم لیزر زیر بغل ، نمیدونم چرا زیر بغلم درد میکنه . عادیه ؟  یا باید برم سونو س ...

هم پاپ برو هم سینه 

ببین میگن چیزی ک درد بکنه خوبه تو سینه 

اگه قلمبه بشه و درد نکنه خطرناک 

پس برو عشقم حتما دکتر ولی نگران نباش چیزی نیست