2777
2789

امشب همسرم وقتی از سر کار اومد،گفت که آقای فلانی زنگ زده،میگه تا دو هفته دیگه خونتون حاضره...

پارسال ما یه خونه پیش خرید کردیم،از اول قرار بود بدیم رهن چون پولمون کم میومد...ناگفته نماند که خدا خیر بده همین سازنده رو که موقع خرید همین خونه خیلی باهامون راه اومد و وقتی شرایطمون رو فهمید،نزدیک چند صد میلیون بهمون تخفیف داد،میگفت خیلی مهرتون به دلم نشسته باید شما رو خونه دار کنم،تو مث دخترمی...

وقتی هم هر بار که میرفتیم خونه رو میدیدیم و هی قشنگ تر میشد،همش با خودم میگفتم کاش پولمون جور بشه و خودمون بیایم توش🙃حیف بره دست مستاجر...

کلی براش نقشه کشیدم که چیکار کنم براش،چی بخرم...اما از اونطرف پولش رهنش خیلی زیاده🥺سخته جور کردنش...

امشب خیلی موقع نماز گریه کردم،همسرم هم بغض کرده بود و دلداریم میداد...میگفت جور میکنم سال دیگه میریم حتما، تو غصه نخور😔

نمیدونم چی بگم،از طرفی هم با خودم میگم راضی ام به رضای خدا....

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

درست میش نگران نباش

خودتو ناراحتم کنی چیزی درست نمیش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم خدا رو شکر

بالاخره میرید خونه خودتون

انشالله مستاجر عروس ‌ و داماد بگیرید

تمیز نگه دارن براتون

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
درست میش نگران نباش خودتو ناراحتم کنی چیزی درست نمیش

درست میگی...فقط امیدوارم زمان درستش کنه

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
درست میگی...فقط امیدوارم زمان درستش کنه

میش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مگه خونه خودتون نیس؟ رهن دیگه برای چی؟

پولمون کم اومد...برای باقی پولی که با سازنده باید تسویه کنیم،مجبوریم بدیم رهن

ب این فکرکن ک یه شوهر مهربون داری ک موقع دلگیریت دلداریت میده🥰

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

من اونقد حالمممممممممم بده ک فقط میخام زار بزنم 

از طرفی دنیال خونه ایم پیدا نمیشه 

از طرفی مام مث شما با رهن حساب کردیم ک بخریم 

از طرفی اونقددددد گرونیه ادم میگ نکنه دیگ نشه خرید 

خلاصه دلم آشوبع😞😞😞😞😞😞

برای همتون :سلامتی ،آرامش،پول زیاد ….آرزو میکنم🙏🏻😉💜💙💚🧡💛❤️

من واسه چیزای ریز و درشت غم عالم میومد سراغم

نمیدوستم درد مریضی عزیز چیه

واسه چیزای الکی گریه میکردم ناشکری میکردم

حالا که مامانم تو بستر بیماریه ، میگم خدایا تا الان نمیدونستم غم واقعی چیه

انشالله خدا فقط و فقط سلامتی بده😔😔

بی تو با خاطره هایت چه کنممم😭مامان قشنگم🥺💔