2777
2789
عنوان

دلم نی نی میخواد باز 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 27 پست
با همسرت بیشتر صحبت کن  من نمیدونم کار همسرتون چطوره و خونه دارین یا نه ، ما هم وضعمون مالیمون ...

چ بگم جبهه میگیره فعلا 

وضع مالی معمولی همسرم کارمنده خونه نداریم خیر ولی زندگی خوبی داریم 

زندگی ارزش غصه خوردن نداره ✨من منتظر روزهای زیبای رنگین کمانی هستم 🌈✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مث همسر شما دلم میخاد همین یه بچه داشته باشم پسرم ۴ سالشه. چون تنبلم میگم کی میخاد این مراحلو دوباره بره.

ولی همسرم خیلی باهام صحبت کرد قانع شدم بیارم یکی دیگه.

گفت چندسال دیگه منو تو بمیریم این بچه نه خواهری نه برادری خیلی تنها میشه. این حرفش برام منطقی بود

مالی مشکلی ندارین عزیزم؟

این دوره کی مشکل مالی نداره خواهر؟بنا ب خرج کرد تو زندگی باید سنجید ما خ خرجمون بالاست همسرم اعتقاد داره باید خوب زندگی کنیم 

استاتر خونه از خودتونه ؟؟درامد همسرتون چقدره؟؟

مستاجرم خواهر درامد ثابت۱۰ت ماهانه حقوق ثابت ۱۰ت هم خودش جدا ازاد درامدشه ولی خرج ما خ زیاده

با همسرت بیشتر صحبت کن  من نمیدونم کار همسرتون چطوره و خونه دارین یا نه ، ما هم وضعمون مالیمون ...

بچم خ فضول بود اوایل میترسیدم الان خانم شده عاقل شده یک سال نیم پیش اقدام کردم‌ نشد تحت درمان بودم انگار بی فایده بود درمانم نمیخواد بچه

منم مث همسر شما دلم میخاد همین یه بچه داشته باشم پسرم ۴ سالشه. چون تنبلم میگم کی میخاد این مراحلو دو ...

منم از همین میترسم دختر دسته گلم چی میشه اک ما نباشیم 🥺😔خدا حاضرم زجرشو بجون بخرم ولی دخترم پشت پناه داشته باشه

مستاجرم خواهر درامد ثابت۱۰ت ماهانه حقوق ثابت ۱۰ت هم خودش جدا ازاد درامدشه ولی خرج ما خ زیاده

ما یک خونه ۵۰ متری کوچیک داریم ، دخترمم یکسال و سه ماهشه ، حقوق همسرت ده تومنه تقریبا ، خیلی اذیت شدم سر دخترم چون دست تنها بودم ولی واقعا اگه خدا بخاد و‌بشه سه سالکی دخترم اقدام میکنم البته اگه خدا بده

شما چند سالتونه؟؟؟

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
این دوره کی مشکل مالی نداره خواهر؟بنا ب خرج کرد تو زندگی باید سنجید ما خ خرجمون بالاست همسرم اعتقاد ...

بله خوب زندگی کردن عالیه

اما بچه های امروزی مثل پدرامون نیستن که خودشون تنها کار میکردن خرج خود‌شون و خانواده‌شون رو میدادن

الآن برعکسه پدر و مادر باید خرج بچه رو بدن

منم از همین میترسم دختر دسته گلم چی میشه اک ما نباشیم 🥺😔خدا حاضرم زجرشو بجون بخرم ولی دخترم پشت پن ...

دقیقا. باز بچه من پسره زیاد شاید از لحاظ احساسی اذیت نشه. ولی دختر اگه خواهر یا برادر مخصوصا خواهر داشته باشه خیلی براش خوبه. هم از لحاظ حمایتی هم عاطفی

دقیقا. باز بچه من پسره زیاد شاید از لحاظ احساسی اذیت نشه. ولی دختر اگه خواهر یا برادر مخصوصا خواهر د ...

بله دقیقا دخترم خیلی تنهاست و همیشه درحال غر زدن یا تنهایی بازی کردنه🥺دلم میگیریه تنهایی با خودش بازی میکنه نقاشی میکشه خسته میشه شب دیگه 

بله خوب زندگی کردن عالیه اما بچه های امروزی مثل پدرامون نیستن که خودشون تنها کار میکردن خرج خود‌شون ...

اره دیگه اینم هست ما بچه میاریم ک تا وقتی زنده هستن حمایت شن