2777
2789
عنوان

دلم نی نی میخواد باز 🥺

350 بازدید | 27 پست

پلی کیستیکم تحت درمان تیرویید کم مثکارم هستم پارسال چندبار اصدام مردم نشد الان بعد مصرف قرص ها کم کردن وزنم نرمال شد همه چیز ولی همسرم میگه دیگه تو شرایط الان جامعه بچه نمیخوام دخترمم همش مدام غر میزنه که من تنهام 😔دلم نمیخواد مثل خودم بی خواهر و تنها باشه

زندگی ارزش غصه خوردن نداره ✨من منتظر روزهای زیبای رنگین کمانی هستم 🌈✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که تصمیمم اینه که همین یه دونه رو بزرگ کنم

ادم دلش میخواد واقعا بچه خوبه درسته شرایط سخت تر از قبله ولی دختر من ایندش تکو تنهاست 🥺😔اگ مریض شد من نبودم؟اگ نیاز به ی حامی تکیه گاه پاشت ما نبودیم چی میشه😔اگ نیاز اشت با کسی درد دل کنه حامی دلسوزش کیه اخه

همسرت راست میگه 

شرایط درست نیس 

ولی منم مثل شما بارداری و زایمان دلم میخواد 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده….  
ادم دلش میخواد واقعا بچه خوبه درسته شرایط سخت تر از قبله ولی دختر من ایندش تکو تنهاست 🥺😔اگ مریض شد ...

میتونی همسرتو راضی کنی ، درست میشه

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
منم  دوست دارم ، دخترم خواهر داشته باشه مثل خودم نشه که خواهر ندارم ولی از کجا معلوم که بعدی پس ...

منم خواهر ندارم و ارزوم بود خواهر داشته باشم ادم بی خاهر برادر انگار بی کسه🥺😔

همسرت راست میگه  شرایط درست نیس  ولی منم مثل شما بارداری و زایمان دلم میخواد

اره واقعا ارزومه بارداری دوم واقعا خدا کمک کن بهمون ما از روح توییم چرا نباید از وجودت توی وجودم باشه الان خدا 😔همسرمم میگه شرایط 

میتونی همسرتو راضی کنی ، درست میشه

کار سختیه باور کن ۶ماه قبل میدونست براحتی باردار نمیشم اقدام های مرتب داشتم ولی نشد با اموول و دارو هم نشد و الان امشب گفت ی بچم زیاده همینو ادم بتونه در رفاه بزرگ کنه بسه 🥺😔ولی من نمیخوام دلم میخواد مثل خودم نباشن ما پدر مادر خیلی ایده الی هستیم دخترم خ خوب نربیت شده بسیار عاقل و فهمیدست هرچ بزرگتر میشه بهترم میشه ولی تنهاست واقعا 

ادم دلش میخواد واقعا بچه خوبه درسته شرایط سخت تر از قبله ولی دختر من ایندش تکو تنهاست 🥺😔اگ مریض شد ...

بله اینا درسته

اما من هم از بارداری مجدد بدم میاد هم بچه داری و نق و نوقاش.و مهممممم تر از همه کو پولش؟

همین یه بچه به من در آینده بگه چی کار کردی برام چی بهش بگم؟!

بله اینا درسته اما من هم از بارداری مجدد بدم میاد هم بچه داری و نق و نوقاش.و مهممممم تر از همه کو پ ...

اره حرف شما واقعا منطقیه بارداری خ سخته زنو از شکل قیافه هیکل سالها میندازه بعد بی خابی نق نق شیر دادن پوشک کردن و بعدم مریضیاش واقعا ازار دهندس تا ب روال عادی برگردی ولی دل من این چیزارو درک نمیکنه انکار 🥺😔ی وقتا پشیمون میشم از اوردنش ولی باز دلم میکشه

کار سختیه باور کن ۶ماه قبل میدونست براحتی باردار نمیشم اقدام های مرتب داشتم ولی نشد با اموول و دارو ...

با همسرت بیشتر صحبت کن 

من نمیدونم کار همسرتون چطوره و خونه دارین یا نه ، ما هم وضعمون مالیمون معمولیه ولی منم اکه خدا بخاد بازم میخام بچه یعنی دوتا بچه میخاستم از اول 

کاش خیلیییی قبلتر اقدام میکردین وقتی دخترتون سه ساله بود

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️