پلی کیستیکم تحت درمان تیرویید کم مثکارم هستم پارسال چندبار اصدام مردم نشد الان بعد مصرف قرص ها کم کردن وزنم نرمال شد همه چیز ولی همسرم میگه دیگه تو شرایط الان جامعه بچه نمیخوام دخترمم همش مدام غر میزنه که من تنهام 😔دلم نمیخواد مثل خودم بی خواهر و تنها باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ادم دلش میخواد واقعا بچه خوبه درسته شرایط سخت تر از قبله ولی دختر من ایندش تکو تنهاست 🥺😔اگ مریض شد من نبودم؟اگ نیاز به ی حامی تکیه گاه پاشت ما نبودیم چی میشه😔اگ نیاز اشت با کسی درد دل کنه حامی دلسوزش کیه اخه
کار سختیه باور کن ۶ماه قبل میدونست براحتی باردار نمیشم اقدام های مرتب داشتم ولی نشد با اموول و دارو هم نشد و الان امشب گفت ی بچم زیاده همینو ادم بتونه در رفاه بزرگ کنه بسه 🥺😔ولی من نمیخوام دلم میخواد مثل خودم نباشن ما پدر مادر خیلی ایده الی هستیم دخترم خ خوب نربیت شده بسیار عاقل و فهمیدست هرچ بزرگتر میشه بهترم میشه ولی تنهاست واقعا
بله اینا درسته اما من هم از بارداری مجدد بدم میاد هم بچه داری و نق و نوقاش.و مهممممم تر از همه کو پ ...
اره حرف شما واقعا منطقیه بارداری خ سخته زنو از شکل قیافه هیکل سالها میندازه بعد بی خابی نق نق شیر دادن پوشک کردن و بعدم مریضیاش واقعا ازار دهندس تا ب روال عادی برگردی ولی دل من این چیزارو درک نمیکنه انکار 🥺😔ی وقتا پشیمون میشم از اوردنش ولی باز دلم میکشه