2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور بودم تازه بااطمینان میگفتم باردار نیستم تااینکه رفتم سونو گفت دوماهمه دومیم میگفتم ننیشم ...

من میخواستم تازه تو این سنم شروع به اقدام کنم یعنی ۵ .۶ سال بعد که نشد برنامه هایی داشتم

عزبرم سنت کمه که بذار ۱۸ بشی حداقل  البته هر جور خودتم صلاح میدونید

شوهر ام ب بارداری  قبلی حسرت خورد که چرا بچه ی من باید اینجوری  بشه ۳ روز دخیل بست ب حرم امام رضا الان بعد ی سال میگه باید مادر بشی 

ترس بیش از حد و شوک

وایی دختر دایی منم دو ماه باردار بود گفت دوش می‌گرفتم حواسم نبوده که آب سرد بود وسط دوش آب سرد شده یه  حالت سوک وارد شدن و ترسیدن بهش وارد شده بود بعد چهار روز گفت رفتم گفتن بچه ت چهار روزه قلبش از کار افتاده  

وایی دختر دایی منم دو ماه باردار بود گفت دوش می‌گرفتم حواسم نبوده که آب سرد بود وسط دوش آب سرد شده ی ...

دکتر بهم استراحت مطلق داد  تازه میخاستم همون شب ب شوهرم بگم داره بابا میشه  از طرف یکی تهدید میشه  اومد خونه من پیام های تهدید رو دیدم و بهش گفتم بیخیال ولش کن گفت باشه رفت نونوایی منم رفتم کلی کیک و تزیین و بادکنک بگیرم  همه جیز آماده بود اما وقتی برگشت تمام تن و بدنش خون و لباس هاش پاره و جیغی ک زدم و بی هوش از دکتر شنید ک خانومت بچه اش سقط شده

چون اونایی ک تهدید کردم آدرس خونم نداشتم حمله کردن سمت برادرشوهرم   شوهر منم برای دفاع از برادرش رفت اما خون دماغ پسره ریخته رو لبای شوهر من  من فکر کردم اینو با چاقو زدن