زعفرون ضرر داره میوه زیاد بخور با لبنیات منم تو اقدامم چیزایی که میخوای بخوری بستگی داره بخوای دختر بشه یا پسر برایه پسر گرمی زیاد بخور
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس گرمی زیاد نخور من خودم برایه پسر موز زیاد میخوردم ولی در کل عزیزم میوه خیلی واجبه برایه حاملگی شیر و اینجورچیزا هم که واجب تر
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی