2777
2789

زعفرون ضرر داره میوه زیاد بخور با لبنیات منم تو اقدامم چیزایی که میخوای بخوری بستگی داره بخوای دختر بشه یا پسر برایه پسر گرمی زیاد بخور

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دختر بخام

پس گرمی زیاد نخور من خودم برایه پسر موز زیاد میخوردم ولی در کل عزیزم میوه خیلی واجبه برایه حاملگی شیر و اینجورچیزا هم که واجب تر

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
چن وقت اقدامی   و چن سالته

من ۲۲سالمه تازه یک ماهه اقدام میکنیم

حتما انبه بخور یه معجون هست واسه اونایی ک تواقدامن توش انبه وخرما گردو و یه سری چیزای دیگه داره ک احتنال بارداریو زیاد تر میکنه.سعی کن روزی چندتا بادوم بخوری انجیرو شیره ها

خانوما من تقریبا سه ساله ازدواج کردم ولی به شدت از زایمان و بارداری میترسم چیکار کنم 

فوقش تا دو سال دیگه بچه نخوام ولی خیلی میترسم همه اینجورین قبلش آیا؟

من اقدام اینا نکردم یهو فهمیدم یه ماهه حامله م😑الانم ۵ سالشه کاردستیمون

منم همینطور بودم تازه بااطمینان میگفتم باردار نیستم تااینکه رفتم سونو گفت دوماهمه دومیم میگفتم ننیشم چون کیست دارم الان یکی ۷ ساله و یکی ۱۶ماهس

خانوما من تقریبا سه ساله ازدواج کردم ولی به شدت از زایمان و بارداری میترسم چیکار کنم   فو ...

من تو اوج ۱۵ سالگی سقط داشتم از بس که از این چیزا میترسیدم  آخرش از دستم رفت