2777
2789
عنوان

خواهر شوهر زبون درازو باید چیکارش کرد هووف

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن همیشه اینجوریه بد دهنه منم جوابشو نمیدم پرو شده کلا ب بزرگتر احترام نمیزاره ۱۴ سالشه ب مامان باباش ...

غزیزم بیخیال ی روزی خودش پشیمون میشه 

تو دلش هیچی نیس فک می‌کنه ک اکه اینجوری بگه خوب هس 

برای موفقیت و سلامتی خوشبختی پسرم ی صلوات بفرستید 
شوخی هم باشه باز خیلی بد گفته

میدونم

آخه من ندیدم یهو یه نفر جدی بیاد همچین چیزی بگه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
ن همیشه اینجوریه بد دهنه منم جوابشو نمیدم پرو شده کلا ب بزرگتر احترام نمیزاره ۱۴ سالشه ب مامان باباش ...

پس کلا مشکل داره

به  نظرم کلا برخوردت رو باهاش سنگین تر کن.جواب دادن نداره به نوجوون چهارده ساله عاصی که والدینش هم باهاش درست رفتار نمی کنن!

عیب نداره باهاش مهربونی کن  بگو اره وظیفمه تو مثل خواهرمی سرشون شیره بمال  ببین یه رفیق ...

باسیاست کی بودی؟؟؟

خخخخ خدایی راست میگی آدم باید گاهی از در دوستی وارد بشه تا جنگ و جدال با سه تا خواعرشوهر 

واقعا بدون هیچی بستی دادی دستش همچین حرفی رو زده ؟سانسور نکردی احیانا چیزیو!؟ مگه میشه 

بابا میگم بخدا هیچی نگفتم کلا خودش خیلی بد دهنه مثلا جتی بعضی وقتا ک چیزی میارن برام میگه ایشالله ک ب چشت بیاد خوبیامون

بابا میگم بخدا هیچی نگفتم کلا خودش خیلی بد دهنه مثلا جتی بعضی وقتا ک چیزی میارن برام میگه ایشالله ک ...

پس رسما قاچ دارن میخورن زن داداششونی 

😁😁

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
میدونم آخه من ندیدم یهو یه نفر جدی بیاد همچین چیزی بگه

سنش کمه عقل نداره ولی اسی نباید دیگه از این خودشیرینیا کنه😁

وقتی چترت خداست، بگذار اَبر سرنوشتت هر چقدر میخواهد ببارد👣💚